FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA 2-1

Avem răspunsul oficial al Federației Belgiene în legătură cu anularea amicalului cu România! Ce zic oaspeții noștri din 2012

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2016 00:08

Federația Belgiană de Fotbal a oferit primul răspuns în legătură cu partida România - Belgia 2-1, anulată de FIFA pe motiv că Victor Pițurcă a făcut 8 schimbări în loc de pragul admis de 6.

Gazeta a apelat la jurnalistul belgian Ludo Vandewalle, șeful departamentului sport al cotidianului Nieuwsblad. Acesta a luat legătura cu Pierre Cornez, ofițerul de presă al Federației Belgiene de Fotbal.

"Nu am fost informați de către FIFA sau vreo altă organizație responsabilă. De-acum investigăm cazul. Când vom cunoaște mai multe detalii, vă vom anunța", a punctat Pierre Cornez.

Gazeta Sporturilor a prezentat, în exclusivitate, cazul partidei România - Belgia 2-1, " amical" desfășurat pe 14 noiembrie 2012. Atunci, "naționala" României a făcut 8 schimbări în loc de 6.

Conform reglementărilor FIFA intrate în vigoare chiar înainte de respectivele partide amicale, o "națională" putea face maximum 6 schimbări. FIFA a răspuns solicitărilor Gazetei în cursul zilei de luni, punctând că meciul va fi scos din palmaresul ambelor echipe. 

Ieri dimineață, partida fusese ștearsă de pe site-ul FIFA. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Aprilie 2016, 14:30
Postat de ang3ldev1l pe 07 Aprilie 2016, 10:07

pentru audienta,un click si un pumn de maruntis, astia le-ar vinde si pe mamele lor nu doar tara

eu cred ca le-au vandut deja...

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  07 Aprilie 2016, 11:35

ma da Piturca declarase ca cei de la Belgia i-lasase sa faca mai multe schimbari pentru ca ei nu le vor face pe toate.. cautati domnle bine declaratile dupa meci !!!!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  07 Aprilie 2016, 10:07
Postat de bebe21 pe 07 Aprilie 2016, 07:10

incredibil ce janghine de oameni puteti sa fiti....!!!

pentru audienta,un click si un pumn de maruntis, astia le-ar vinde si pe mamele lor nu doar tara

Vezi toate comentariile (19)
Comentează