FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES FRF

Azi a avut loc primul termen în procesul lui Tudor Iacov cu FRF! „Toate argumentele lor au fost respinse de judecătoare”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 16:58

Azi, la Tribunalul București, a avut loc primul termen, în faza preliminară, a procesului pe care Tudor Iacov, președintele clubului de fotbal feminin Progresul l-a intentat Federației Române de Fotbal, cerând dizolvarea acesteia.

„Au încercat să scape pe procedură, au susținut că nu e necesar să fie accptate ca interveniente MTS și Ministerul Public, au susținut că prin acțiunea mea încerc doar să denigrez imaginea fotbalului și a federației, dar toate argumentele lor au fost respinse de către judecătoare", a spus Iacov.

Judecătoarea Cristina Mihaela Florea a decis stabilirea unui nou termen pentru 13 iunie, iar procesul ar urma să intre în curând pe fondul instanței.

Iacov solicită dizolvarea FRF pe motiv că, "dintre cei 84 de membri afiliați și în registrați la Registrul Sportiv în 2002, nu mai există acum decât doi, Gaz Metan și Unirea Dej, restul dispărând între timp.

Iar o federație, conform legii, nu poate funcționa dacă nu are cel puțin 10 cluburi asociate. Restul de 259 de cluburi pe care FRF îi numește afiliați, nu sunt înregistrați, nu sunt recunocuți de instanțe. Ca și conducerea FRF dealtfel".

„HG 884, la articolul 28, spune că o federație nu se poate constitui dacă nu are cel puțin 10 cluburi sportive. De trei ani le tot fac sesizări la FRF să intre în legalitate. Totuși, nu au făcut nimic. Îi costa doar 100 de lei să înregistreze la Registrul Sportiv membrii afiliați" Tudor Iacov, președite FC Progresul, club de fotbal feminin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează