FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U 21 - LIECHTENSTEIN U21, AZI, ORA 21:00, PRO X ȘI LIVETEXT GSP.RO

AZI E ROMÂNIA U 21 - LIECHTENSTEIN U21 // Rădoi trăiește marele vis al lui Becali: cei 4 sunt anunțați titulari

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 11:01

Dacă face măcar egal astăzi, cu Liechtenstein, de la ora 19:00, (PRO X, GSP.ro) România U21 este calificată la primul ei turneu final pe care-l va disputa după 21 de ani de pauză.

Astfel, la meciul în care "tricolorii" au nevoie de un singur punct cu lanterna grupei, ploieștenii au cumpărat, cu mai mult de o zi înainte de joc, peste 6.000 de tichete pentru partida de pe "Ilie Oană".

Iar numărul acestora poate crește până diseară, deoarece casele de bilete de la arena Petrolului din Ploiești se deschid la 12:00 și se închid doar la startul partidei, ora 21:00 (Pro X și liveTEXT pe gsp.ro).

Poate Moruțan

Deși joacă împotriva "lanternei", Rădoi nu pare hotărât să facă foarte multe schimbări. Ar putea doar să îl introducă în primul "11" pe Olimpiu Moruțan, care n-a fost deloc titularizat pe parcursul acestei campanii. În schimb, e greu de crezut că fostul căpitan stelist va face vreo modificare în apărare, unde sunt puține opțiuni. Iar "tricolorii" nu vor să aibă emoții înainte de fiesta programată după meciul de pe "Ilie Oană".

Astfel, steliștii Man și Moruțan vor completa diseară atacul alături de Ianis Hagi și George Pușcaș, doi fotbaliști la care Gigi Becali spune că deocamdată doar visează și pe care recunoaște că are șanse minime să-i aducă la FCSB.

Echipa probabilă pentru diseară: 

I. Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Nedelcu, Cicâldău - Man, Moruțan, I. Hagi - Pușcaș 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
1779502482283942
Emil Nae  •  16 Octombrie 2018, 19:46

absolut normal finul vopseste baietii nasului.Probabil s-au inteles la cascaval

mosvasile
mosvasile  •  16 Octombrie 2018, 18:59

Pai d-aia i-a dat el ordin lui Stoichita sa-l puna pe "finu'Mirel!La europenele de U21 vor juca titulari numai "marfa"lui Becali si jucatorii lui "nasu Gica"!Cum a facut si "tata"Puiu, care a luat la europene toate rezervele de la echipa lui Becali si i-a lasat acasa tocmai pe cei care calificasera echipa!Blestemul fotbalului romanesc!

marius.bxl
marius.bxl  •  16 Octombrie 2018, 15:30

Mare antrenor-selectioner e radoi asta .sa vazut la steaua de ce e capabil

Vezi toate comentariile (8)
Comentează