FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 25 DE ZILE PÎNĂ LA START

Euro începe cu o vacanţă

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

7 zile de tenis cu piciorul, înot, alergări şi relaxare alături de prietene sau soţii. Ăsta e programul “tricolorilor” la Belek. Din 22 mai, începe treaba serioasă.

“Tricolorii” au ajuns ieri după-amiază în An­ta­lya, unde, timp de o săptămînă, vor avea parte de o vacanţă colectivă la malul Medi­teranei, împănată cu un antre­nament zilnic, de menţinere.

La intrarea în hotelul “Rixos”, un paradis întins pe 400.000 de metri pătraţi în staţiunea Belek, capitala regiunii Antalya, Lobonţ şi compania au fost întîmpinaţi de cîteva frumoase turcoaice, îmbră­cate în costume specifice vechii cetăţi Troia şi ţinînd pe palme platouri cu gustări şi suc pentru oaspeţi. După ce şi-au luat în primire ca­merele, jucătorii au mîncat, iar majo­ritatea au mers apoi la odihnă, băieţii fiind obosiţi de pe drum sau “nerecuperaţi” încă de la petrecerile sfîrşitului de săptămînă, botezul fiicei lui Rădoi şi nunta lui Coman. De altfel, portarul Rapidului va ajunge abia azi în Turcia, primind o dispensă de o zi pentru stagiul de la Belek.

Pînă pe 19 mai, cînd e prevăzută revenirea în ţară, internaţionalii au program de voie, singuri sau împreună cu familiile. Doar după-amiezele le vor fi ocupate două ceasuri, 17:30 - 19:30, cu sala de forţă şi antrenamentele, precedate zilnic de miniconferinţe de presă, la care vor fi prezenţi, prin rotaţie, doi sau trei dintre cei convocaţi.

Cu Muntenegru, pe Antena 1
“Naţionala” se va reuni în efectiv complet abia pe 22 mai, în cantonamentul de la Mogoşoaia. Ultimul va sosi Cristi Chivu, deoarece Inter va disputa, pe 24 mai, finala Cupei Italiei împotriva Romei. Întrucît trebuie să comunice pînă pe 28 mai, la UEFA, lotul de 23 de jucători pentru Euro 2008, Victor Piţurcă intenţionează să convoace doi-trei jucători în plus. Pînă la plecarea spre Elveţia, programată pe 2 iunie, “tricolorii” vor susţine pe 31 mai un amical cu Muntenegru, în Ghencea, de la ora 20:45, în direct la Antena 1.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  14 Mai 2008, 20:17

nu sunt de acord din lotul lui piturca cu 2 jucatori:cu florentin petre care o sa vedeti ca nu o sa faca nimic-fata de OGARARU ESTE NET INFERIOR.AL DOILEA JUCATOR ESTE NICOLITA CARE IN ULTIMA PERIOADA ESTE UN VISATOR,IN LOCUL LUI AS FI LUAT PE GHIONEA.NU AS FI INCEPUT CAMPANIA CU O VACANTA FIINDCA LA UN ESEC SE STARNESC MULTE COMENTAEII.SPER CA ECHIPA NATIONALA SA NU FIE FACUTA DE FAMILIA BECALII,..IN REST ASTEPTAM SA NE INTOARCEM CA NISTE ADEVARATI ROMANI DE LA EURO..ROMANIA!!!!

 •  13 Mai 2008, 14:12

VASILE SUPER TARE !!!! COMMENTUL DAR NU UITA CA VEDETA ECHIPEI O SA FIE FIUL LUI FLORENTIN PETRE LA 9 ANI CEL MAI TANAR JUCATOR DIN NATIONALA!!!!!!

 •  13 Mai 2008, 13:29

Dupa asa o pregatire la "sange",macar 2-3 neveste vor fi titularizate

Vezi toate comentariile (7)
Comentează