FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

VIDEO Bănel Nicoliță avertizează înaintea dublei naționalei: „Atât vă spun și sunt foarte sigur de asta”

Articol de , - Publicat joi, 05 octombrie 2023 12:45 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 15:23

După ce a participat la Victory Cup, o competiție amicală de minifotbal, Bănel Nicoliță (38 de ani) a prefațat meciurile României din preliminariile EURO 2024, cu Belarus (12 octombrie) și Andorra (15 octombrie).

Participant la Euro 2008 cu „tricolorii”, Bănel Nicoliță speră ca naționala să nu ajungă în punctul de a evolua împotriva  Israelului în duelul decisiv pentru calificarea la Campionatul European din Germania. 

VIDEO. Bănel Nicoliță: „Nu există echipă în lume să se dea din fața noastră”

„E o dublă grea pentru România, nicio partidă nu este ușoară. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să terminăm pe locul 2. Depinde foarte mult de rezultatele pe care le avea și Israelul, să nu ajungem până în ultima etapă pentru că românilor le cam place să sufere. 

Sper din toată inima să nu suferim! Belarusul este o echipă puternică care nu mai are șanse de calificare, dar care nu se va preda. Nu o să se dea niciodată la o parte! 

Nu există echipă în lumea asta care să se dea la o parte pentru noi! Atât vă spun și sunt foarte sigur de asta! Ce e mai frumos decât să avem 40.000 de copiii pe stadion la momentul ăsta. Voi trimite și eu de la școala mea de fotbal. Important e că avem doar un meci pe care ni l-a dat cu porțile închise”, a spus Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță: „Din ce știu, vor mai cumpăra un atacant”

De asemenea, Bănel Nicoliță a comentat și situația celor de la FCSB:

„Situația în campionat va fi deschisă până în ultima etapă. A plecat mult mai bine Steaua (n.r. FCSB). Au plecat foarte bine în campionat, au o înfrângere cu UTA și una cu U Cluj. În rest au mers foarte bine. 

Se mai bat la titlu CFR, Craiova, Rapid. Eu sufăr în tăcere că nu ia FCSB campionatul. Sper să nu se mai încurce în ultimele etapă, că iar mor! 

Gigi are ambiția și orgoliul lui și din iarnă se vor mai cumpără încă 2 -3 jucători. Din ce știu, va cumpăra un atacant și în plus se va întoarce și Chiricheș”, mai spus Bănel Nicoliță.

Citește și alte știri:

O legendă a „diavolilor” dă de pământ cu Manchester United: „Au trecut printre ai noștri ca un cuțit prin unt” » Ten Hag nu-și pune problema demisiei

Mihai Stoica îl face praf pe Bogdan Mitrea: „Dacă erai mare sculă...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează