FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Bănel Nicoliţă îl laudă pe Victor Piţurcă : ”Va fi greu pentru naţională dacă pleacă”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 10:26

Mijlocaşul nu a renunţat la ideea de îmbraca tricoul naţionalei şi speră să îşi găsească o nouă echipă.Bănel Nicoliţă este în prezent liber de contract, dar este dornic să revină la echipa naţională şi este de părere că plecare lui Victor Piţurcă ar fi o pierdere.

”Îmi e greu că nu am o echipă la care să joc constant. Sper să semnez cît mai repede cu o echipă şi să revin la echipa naţională. Nu contează că am 29 de ani, dorinţa e aceaşi. Am jucat la EURO 2008, a fost o bucurie imensă şi sper să am ocazia să joc la EURO 2016. Piţurcă a făcut o echipă bună şi va fi greu pentru naţională daca va pleca. Este un om important pentru mine. L-am sunat chiar şi înainte să semnez cu Nantes, pentru a-i cere punctul de vedere”, a declarat Nicoliţă, pentru DolceSport.

Nicoliţă a rămas fără echipă după ce i s-a terminat contractul cu Saint Etienne şi după expirarea împrumutului la Nantes, echipă pe care mijlocaşul a dat-o în judecată. VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close