FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL/ELVEŢIA-ROMÂNIA 0-1

Barnetta: ”Românii nu ne-au lăsat să punem în aplicare ceea ce plănuisem”

Barnetta și colegii lui au fost surprinși de evoluția ”tricolorilor”
Barnetta și colegii lui au fost surprinși de evoluția ”tricolorilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 00:40

Integralist în partida de verificare pierdută în faţa României (0-1), mijlocaşul elveţian Tranquillo Barnetta a susţinut că el şi colegii său nu se aşteptau să aibă atît de multe probleme cu ”tricolorii”. ”Românii nu ne-au lăsat să punem în aplicare ceea ce stabilisem, iar noi am comis destule erori simple, în special în defensivă”, a zis jucătorul care tocmai şi-a terminat contractul cu Leverkusen.

Barnetta este convins că putea fi chiar mai rău: ”Dacă adversarul ar fi fost mai puternic am fi pierdut la un scor şi mai mare. Cu toate acestea, sîntem pe drumul cel bun. S-a văzut contra Germaniei”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
doru5
doru5  •  31 Mai 2012, 09:23

Cand am ajuns acasa si am pornit televizorul , era prin minutul 70 , m-am uitat vreo 7 minute , si i-am vazut pe ai nostri inghesuiti , de parca ar fi jucat cu 2 jucatori in minus in fata Braziliei. Oare sa ne bucure rezultatul. Un lucru e sigur , pe elvetieni nu i-a interesat rezultatul atat de mult. Oare cand o sa recunoastem ca santem foarte slabi si ca trebuie sa incepem cu o generatie noua , cu jucatori pana in 25 de ani ??? Trebuie sa le multumim unor jucatori care au pus suflet la Nationala in ultimii ani ( ma refer in primul rand la Rat!) , dar trebuie sa reconstruim o Nationala complet noua!!!!! din pustani !

biancorossi
biancorossi  •  31 Mai 2012, 02:38

elvetianule. ai furat-o si gata, mucles.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează