FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONS LEAGUE

Panduru contestă selecția lui Edi Iordănescu: „Ei doi ce caută?! Înseamnă că trebuia să fiu și eu convocat”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 22:56 / Actualizat marti, 24 mai 2022 23:18

Basarab Panduru contestă două convocări făcute de selecționerul Edi Iordănescu pentru primele 4 meciuri din Liga Națiunilor: atacantul Denis Alibec (31 de ani) de la Atromitos și Valentin Mihăilă (22), extrema de la Atalanta.

  • Între 4 și 14 iunie, România va juca 4 partide în grupa din Liga Națiunilor: Muntenegru (d), Bosnia (d), Finlanda (a), Muntenegru (a);

„Te întrebi ce caută la naţională câțiva. Nu ştiu daca e nevoie de patru portari, sunt patru meciuri, e prima dată când sunt atâția...”, și-a început Panduru discursul la Orange Sport. Apoi, fostul mare mijlocaș de la Steaua a vorbit punctual.

Edi Iordănescu s-a supărat pe un stranier aflat pe lista preliminară și nu l-a mai convocat » Ce l-a deranjat pe selecționer
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu s-a supărat pe un stranier aflat pe lista preliminară și nu l-a mai convocat » Ce l-a deranjat pe selecționer

Basarab Panduru: „Alibec și Mihăilă nu te ajută!”

Alibec de ce e la lot? Serios vorbesc, de ce e la lot? Pentru că în ultimii doi ani de zile Alibec nu ştiu dacă are trei, cinci meciuri ca integralist. În ultimii doi ani a fost mai mult rezervă decât titular. În momentul ăsta are două goluri. La Atromitos, are cinci meciuri ca titular, opt rezervă. A jucat într-un singur meci 90 de minute. Cu ce te ajută?! Rotariu cred că are mai multe meciuri ca titular la Atromitos decât Alibec

Vine cineva după şi zice: «Păi, a dat gol la nu ştiu ce meci». Stai puţin, aşa e la fotbal? Dacă e așa, adu-mă şi pe mine, poate se loveşte mingea de mine, îmi dă unul cu mingea în cap şi intră în poartă.

Hai să mergem la Mihăilă mai departe. Are 70 de minute jucate. Atenţie, într-o echipă care merge foarte prost în ultima vreme. Într-un fotbal în care se fac cinci schimbări. Ne poate ajuta? Nu poate!”, a declarat Panduru.

Bicfalvi, peste Alibec în 2022

Și Gazeta a abordat azi alegerea lui Denis Alibec. Au fost lăsați acasă Eric Bicfalvi și Ciprian Deac, cu prestații formidabile în campionatul Rusiei și la campioana României. Alternativele sunt Alibec și Hanca, la care selecționerul a apelat, deși cifrele lor sunt mult sub ale titularilor de la Ural şi CFR Cluj.

Eric Bicfalvi Denis Alibec
12Meciuri14
11Titular5
1.008Minute600
7Goluri2
0Pase de gol1
2,7Medie șuturi0,7
1,42Medie șuturi cadrate0,29

Lotul de 30 de jucători convocat de Iordănescu jr

  • PORTARI: Fl. Niță (Sparta Praga), Aioani (Farul), H. Moldovan (Rapid), Târnovanu (FCSB)
  • FUNDAȘI: A. Rațiu (Huesca), Cr. Manea (CFR), Ad. Rus (MOL Fehervar), I. Cristea (FCSB), Ghiță (Cracovia), Chiricheș (Sassuolo), A. Burcă (CFR), Bancu (CSU Craiova), Camora (CFR), Ștefănescu (Sepsi)
  • MIJLOCAȘI: Sorescu (Rakow), Cicâldău (Galatasaray), Olaru (FCSB), Al. Maxim (Gaziantep), Hanca (Cracovia), Fl. Tănase (FCS), Oct. Popescu (FCSB), N. Păun (Sepsi), Mihăilă (Atalanta), Mitriță (PAOK), Al. Crețu (CSU Craiova), R. Marin (Cagliari), M. Marin (Pisa)
  • ATACANȚI: Alibec (Atromitos), An. Ivan (CSU Craiova), Pușcaș (Pisa)

Programul naționalei în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45 (PrimaTV)
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45 (Antena 1)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45 (Antena 1)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45 (PrimaTV)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45 (Antena 1)
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45 (PrimaTV)

Elis Bakaj, debut la naționala Albaniei într-un blat cu România: „A fost o rușine!”

Mai multe știri de actualitate:

„Tricolorii” U21 convocați de Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia » CSU Craiova dă 4 jucători

Portretul făcut de italieni lui Daniel Boloca, surpriza selecționerului + De ce l-a refuzat pe Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Analiza
Analiza  •  28 Mai 2022, 13:29

Bine punctat dl Panduru !Alibec este grăsuț și nu prea face treaba buna deloc !Care este locul lui la națională?!

dobrin
dobrin  •  25 Mai 2022, 17:47
Postat de rampampam pe 25 Mai 2022, 08:55

Ivan cred că are cele mai bune cifre din campionatul României. Că e un campionat slab și prin urmare și jucătorii sunt la fel asta e altă discuție, dar prezența lui la lot e justifică.

Ivan e un fel de Florin Costea, daca nu mai rau. Ai uitat de cartonasul rosu luat aiurea la U21? Sau de nenumaratele meciuri in care s-a plimbat pe teren sezonul asta? Nu mai am asteptari de la Ivan, cum nu mai am nici de la Morutan.

fibra
fibra  •  25 Mai 2022, 14:50

Domnu' Panduru nu va inflacarati ca Rotariu a fost cam la fel daca nu mai rau decat Ali. Problema este ca chiar nu avem jucatori ce pot fi selectionati . Nu are cum sa fie o Nationala onorabila cand campionatul este falimentar macar de doi ani, ca sa nu fiu considerat absurd.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează