FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacția lui Panduru după ce a văzut tragerea la sorți: „Din ce grupă mai vrei să te califici, dacă nu din asta?”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 17:44 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 18:08

Basarab Panduru, fostul internațional, a vorbit despre grupa României din preliminariile EURO 2024.

Actualul analist TV consideră că România a picat într-o grupă din care trebuie să se califice. El o vede favorită clară la câștigarea grupei pe Elveția, echipa venită din prima urnă la tragerea la sorți.

„FRF să găsească soluții înainte de meciul contra Kosovo” » Theodor Meleșcanu propune ca România să nu se prezinte la duelul din preliminarii + Ce ar risca Federația
EURO 2024
„FRF să găsească soluții înainte de meciul contra Kosovo” » Theodor Meleșcanu propune ca România să nu se prezinte la duelul din preliminarii + Ce ar risca Federația

Basarab Panduru a analizat grupa României din preliminariile EURO 2024

„Optimism am văzut peste tot, toată lumea e bucuroasă, Kosovo când a văzut în ce grupă a picat... Toţi sunt bucuroşi. Acum o să vedem cine are câştig de cauză. 

Pare că Elveţia are cele mai mari şanse, iar noi ne luptăm cu Israel şi Kosovo”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. El și-a încheiat discursul cu o întrebare: „Din ce grupă mai vrei să te califici dacă nu din asta?”.

Victor Pițurcă, despre grupa preliminară pentru EURO 2024: „Putem câștiga și cu Elveția, nu e chiar așa de temut”

Fostul selecționer Victor Pițurcă e de părere că România s-ar putea bate chiar la câștigarea grupei.

„Sigur, Elveția este pe un loc foarte sus în clasamentul FIFA, 15, are jucători de valoare, care joacă în campionate puternice, dar se poate câștiga și contra ei. Nici Elveția nu este o echipă chiar așa de temut.

Plecăm cu gândul de a ocupa primul sau al doilea loc, care duc automat la turneul final. Și eu disputam la un moment dat locul 1 cu Olanda și am reușit să îndeplinim acest vis. De ce nu ar gândi la fel cei care conduc în momentul de față?”, s-a întrebat Pițurcă la Pro Arena.

Aurel Țicleanu comentează grupa României din preliminariile EURO 2024: „Mereu am avut probleme cu echipele din zona asta”

Citește și:

Confuzie totală la UEFA! Programul anunțat ca fiind greșit rămâne valabil » Cum arată țintarul României în preliminariile EURO 2024

Gigi Becali a țipat în direct: „Edi, lasă, bă, filosofia! Ne faci filosofie și după aia mănânci bătaie. Câștigă și apoi te las”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează