FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

Basm tricolor » România a fost susţinută la meciul cu Andorra de aproape 30.000 de oameni

Un tricolor imens i-a însoţit pe fotbaliştii naţionalei în timpul intonării imnurilor. +6   FOTO
Un tricolor imens i-a însoţit pe fotbaliştii naţionalei în timpul intonării imnurilor.

Articol de , - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 10:15

Fanii reprezentativei s-au strîns în număr impresionant la meciul cu Andorra şi au creat o atmosferă de sărbătoare în tribune, combinînd scandările pro-naţională şi anti-Sandu şi Dragomir cu versurile ”Ciulandrei”, cîntate de Maria Tănase.

Suporterii "naţionalei" au decis să profite de ora accesibilă şi vremea frumoasă de afară pentru a asista la meciul cu numărul doi din drumul tricolorilor către Mondialul din 2014 şi au luat cu asalt Naţional Arena.

Cu toate că acest eveniment nu reprezenta un punct de atracţie pentru public cu două zile înainte de meci, suporterii României s-au înghesuit să îşi cumpere bilete în ziua întîlnirii şi chiar au obligat organizatorii să suplimenteze numărul de bilete, după ce, în primă fază, FRF decisese să închirieze doar jumătate din arenă. Deşi preţurile au fost destul de piperate, fanii "au avut chef" de un meci al băieţilor lui Piţurcă şi şi-au făcut simţită prezenţa încă de la la încălzire.

Imn cîntat împreună cu jucătorii
Cele două echipe au ieşit pe teren, iar tribunele au explodat. Peste 20.000 de steguleţe colorate în roşu, galben şi albastru fluturau în tribune pe ritmul "Ciuleandrei", interpretată de Maria Tănase.

Dar coregrafia nu s-a terminat aici, un drapel imens fiind întins pe aproape toată suprafaţa peluzei I în timpul intonării imnului. Suporterii în galben au cîntat, alături de jucători, imnul şi şi-au încurajat favoriţii prin mişcări ritmice ale steguleţelor, creînd astfel o atmosferă de basm pe Naţional Arena.

S-au deschis porţile înainte de meci!
Minutele treceau şi fanii care nu au prins bilete au fost lăsaţi să intre gratuit pe stadion, inelul intermediar al arenei umplîndu-se pînă la refuz de oameni dornici să îi poarte către victorie pe Marica şi compania.

Spectatorii nu au rămas indiferenţi la reacţia Federaţiei de a suplimenta locurile pe arenă şi i-au primit în aplauze pe "întîrziaţi". Iar echipa a reacţionat imediat la atmosfera neaşteptată: le-a oferit fanilor un 2-0 încă de la pauză, completînd tabloul unei seri spectaculoase. Exact aşa cum visau băieţii lui Piţurcă!

2 numărul meciurilor oficiale disputate în ultimii patru ani pe teren propriu în care "naţionala" a beneficiat de o asistenţă mai numeroasă decît cea de aseară, cu Franţa (0-0, Bucureşti, septembrie 2011) şi cu Belarus (2-2, Bucureşti)

"Naţionala" pentru bebeluşi
FRF a lansat ieri o gamă de produse pentru bebeluşi (0-18 luni) care pot fi achiziţionate pe magazin.frf.ro. E vorba de căciuliţe (13 lei), body-uri (28 lei lei), baveţici (11 lei) şi costumaşte (32 lei) în culorile echipamentului "naţionalei", inscripţionate cu mesaje amuzante: "Eu sînt mic, dar voi creşte mare în fotbal", "Gool... devine star!", "Echipa naţională îţi urează bun venit pe lume" şi "De mic susţin naţionala". Cea mai interesantă combinaţie de produse achiziţionate pînă pe 5 octombrie va aduce cumpărătorului două bilete la România-Olanda de pe Naţional Arena (16 octombrie 2012), în preliminariile CM 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  12 Septembrie 2012, 11:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Aici asa este . Oricum pt faza cu biletele FRF este de vina dar nu cred ca a fost o faza intentionata . Ar trebui sa lase in paralel vanzarea de bilete on-line cu cea de la casele de bilete pentru o saptamana. Nu sa pui la case doar in ultimile doua zile .

r__b
r__b  •  12 Septembrie 2012, 10:00
Postat de cipanski pe 12 Septembrie 2012, 08:18

Felicitari Bucurestiului precum si tuturor celor care au fost aseara la stadion! Este semnul ca romanilor le este dor de fotbal, dor de calificari, de rezultate! HAI ROMANIA!

Am fost la meci ! La ora 18:50 nu mai erau bilete , am luat de la bișniță locuri proaste în peluza Nord ! In stadion era gol jumătate, pur și simplu am vorbit cu casierii nu au tipărit decât jumătate de bilete ! Mii de romani , unii veniți de la mari distante au rămas afara ! ________ Mafioții Sandu și Dragomir, nu vor stadionul plin, pt ca aseară peste 10.000 de romani strigau în cor : LA PUȘCĂRIE !

cipanski
cipanski  •  12 Septembrie 2012, 08:18

Felicitari Bucurestiului precum si tuturor celor care au fost aseara la stadion! Este semnul ca romanilor le este dor de fotbal, dor de calificari, de rezultate! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close