FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Becali distruge tradiția de la naționala lui Rădoi: "Cum îi motivează Ionuţ Radu?! Man şi Moruţan n-au nevoie de aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 13:55

Pe lângă paradele excepționale din poarta naționalei sub 21 de ani, Ionuț Radu s-a făcut remarcat sub tricolor și datorită discursurilor motivaționale.

Acest lucru însă nu e și pe placul lui Gigi Becali, care nu se ferește să critice noua tradiție de la selecționata condusă de Mirel Rădoi.

”E frumos, e plăcut ca atmosferă, dar eu cred că n-au nevoie de aşa ceva. Ei sunt tineri, dar cum îi motivează Ionuţ Radu? Ce nevoie au Man şi Moruţan de aşa ceva?! E frumos pentru noi, ne place să ne uităm, dar lor nu le trebuie asta”, a spus Becali, la ProX.

Citește și: Stanciu înjurat de un suporter » Mijlocașul a reacționat: "Vrea reclamă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
demolarii
demolarii  •  15 Octombrie 2018, 17:00

E o problema de Urzica. Revista. Adică Pușcaș și Radu( a costat-o pe Genoa 9 mil.euro, cat Stanciu la mult mai valoroasă Anderlecht) , care vor juca la EURO U21 la locul de Munca ( În Italia) , pentru că conștienți de nivelul fotbalului din România ( Becali se laudă cu mașinile sale, un Alibec de ce nu s-ar lauda?) au ales un alt sistem , mai apropiat de valorile românești primite de la părinți( nu de la Tv,sau online - Digi,UPC,Telecom,GSP.ro sau cum l-o chema pe el, unde moderatorii se schimba ca antrenorii la CSM București , handbal fete. De fapt nu persoana lor, ci spiritul. Deh, așa bate vântul.). Pai, daca Rădoi ar accepta, ce discurs ar face Becali, în locul lui Radu... Că doar, împreună cu fini Pandele și Firea, au pus de cheltuială Guvernul cu referendumul .....se știe care......

1735767466699239
Mike Che  •  15 Octombrie 2018, 16:58

Eu zic să meargă Becali să îi zică vreo doua lui Radu, cum își permite el să îi motiveze pe Man și Moruțan? Doar el, ciobanul șef, are voie la "motivat" jucătorii.

miloguuu
miloguuu  •  15 Octombrie 2018, 16:26
Postat de arsenie.bk pe 15 Octombrie 2018, 16:09

Ionut Radu e un actor foarte bun, dar nu e cazul sa faca pe Braveheart in vestiar.. sa-si vada de joc mai bine si sa lase maimutarelile

exact, forta Steaua!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează