FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Priveliște de 5 stele, ochii pe 3 puncte » Naționala României a ajuns la Budapesta, înainte de meciul contra Belarusului

Naționala României a ajuns marți seara la Budapesta pentru meciul cu Belarus, programat joi, de la 21:45. „Tricolorii” sunt cazați la hotelul Hilton, aflat într-o zonă exclusivistă a capitalei Ungariei +7   FOTO
Naționala României a ajuns marți seara la Budapesta pentru meciul cu Belarus, programat joi, de la 21:45. „Tricolorii” sunt cazați la hotelul Hilton, aflat într-o zonă exclusivistă a capitalei Ungariei

Articol de , - Publicat marti, 10 octombrie 2023 21:30 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 21:42

Naționala României a ajuns marți seara la Budapesta pentru meciul cu Belarus, programat joi, de la 21:45. „Tricolorii” sunt cazați la hotelul Hilton, aflat într-o zonă exclusivistă a capitalei Ungariei, „vecini” cu Bastionul Pescarilor, unul dintre cele mai apreciate obiective turistice din oraș.

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.
Mihai Stoichiță, la sosirea la Budapesta: „Edi Iordănescu are o problemă”
BELARUS - ROMÂNIA
Mihai Stoichiță, la sosirea la Budapesta: „Edi Iordănescu are o problemă”

VIDEO. Naționala României se bucură de un view de poveste în hotelul din Budapesta

Distanța până la stadionul lui Ujpest e una destul de mare, circa 13 kilometri, mai mult de 30 de minute cu autocarul. Totuși, priveliștea de care se vor bucura „tricolorii” e fantastică. 

La înălțime, în Buda, jucătorii lui Edi Iordănescu pot admira Pesta și Dunărea, toate podurile ce împart cele două maluri ale orașului. 

Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
+3 FOTO

„Tricolorii”, plini de încredere înaintea meciului cu Belarus 

Jucătorii au sosit la hotel în jurul orei 19:30, plini de încredere, convinși că pot pleca de la Budapesta cu maximum de puncte. De altfel, prin Budapesta am fost și în 2015, înaintea ultimei caliicări la turneul final. 

Meciul cu Belarus are parte de un tratament deosebit, altfel decât un joc cu porțile închise din motive disciplinare, astfel că partida va putea fi urmărită de doar 70 de persoane. 

Citește și: 

Gazon „dalmațian” » Gazeta a surprins imagini șocante pe stadionul lui Ujpest, unde România va juca cu Belarus

Talismanul lui Edi » România s-a schimbat cu el pe teren în mandatul lui Iordănescu + Drăgușin, start excelent în „tricolor”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
troll_csA_de_LaCluj
troll_csA_de_LaCluj  •  10 Octombrie 2023, 22:31

Batem Belarus si Andorra și suntem calificați la Euro.Hai România!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează