FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Bicfalvi știe cum putem învinge Polonia: "Asta trebuie să facem"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 13:51

Jucătorul lui Tom Tomsk, Eric Bicfalvi, a prefațat la sosirea în țară meciul din preliminariile CM 2018 cu Polonia și crede că "tricolorii" nu trebuie să se teamă de Lewandowski.

"Jucăm cu o echipă puternică care are jucători foarte valoroși. Noi trebuie să fim concentrați și împreună cu suporterii sper să reușim să luăm cele trei puncte. Polonia este o echipă importantă, cu jucători cu nume foarte mari. Nu trebuie să ne fie frică de Lewandowski sau de restul jucătorilor, trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și sunt convins că atunci va veni victoria", a declarat Bicfalvi. 

Acesta a vorbit și despre meciul amical cu Rusia de pe 15 noiembrie:

"Normal că aștept și meciul cu Rusia, acolo băieții deja mă tachinau. Și Rusia e o echipă foarte bună. Normal ca vă fi un meci foarte util pentru noi. Mie îmi place Rusia pentru că sunt obișnuit cu limba de când evoluam în Ucraina", a mai spus Bicfalvi.

  • România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în direct pe TVR 1 și live-TEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează