FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA B - STEAUA, MIERCURI, 3 DEC, ORA 17:00

Bicfalvi: "Voi demonstra la amicalul cu Steaua că merit să joc în Ghencea şi la naţională!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Mijlocaşul stelist Eric Bicfalvi, care a fost împrumutat la Gloria Buzău, s-a declarat încântat de convocarea la naţionala divizionară şi a promis luni că va demonsta în meciul cu roş-albaştrii că poate evoluat atât în reprezentativă, cât şi la Steaua.

"Sunt foarte încântat de această convocare, la care nu mă aşteptam. Evoluţiile de la tineret au făcut ca domnul Piţurcă să mă convoace la prima reprezentativă.

Meciul pe care îl voi susţine împotriva Stelei va fi unul special pentru mine şi vreau să arăt că pot juca atât la Steaua, cât şi la echipa naţională. Pentru noi mai este timp să ajungem la echipa naţională. Acum acolo sunt jucători foarte valoroşi", a declarat Eric Bicfalvi, luni, la reunirea de la Mogoşoaia.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  01 Decembrie 2008, 19:15

Mai CostelRusu... Tu esti si mai prost. Se compara Bicfalvi cu jucatorii straini? Eu nu inteleg de ce tot criticati voi jucatorii straini. Ei sunt cei care dau culoare echipei. Dar nu te poti astepta de la Dayro sa joace ca Ronaldinho sau Messi. Dayro joaca bine pentru cat e platit. La fel si strainii. Toata vina pt rezultatele si debandada de la steaua o poarta ciobanul Daca se tine de cuvant si o sa faca echipa rdoar cu jucatori romani Steaua niciodata nu o sa mai ajunga in CL.

 •  01 Decembrie 2008, 18:55

mai 4stelute esti prost rau....Bicfalvi merita sa joace in echipa mai mult decat strainii veniti la Steaua.....e clar ca nu le ai cu fotbalul

 •  01 Decembrie 2008, 18:51

Sa ii aduca Gigi la prima echipa pe: -Tatarusanu -Tudose -Ninu -Filip -Prunescu -Iacob -Bicflavi -Eze -Pedriel -Simion -Ochirosii -Ionescu si sa joace numai cu ei ... si cu ceilalti mai tinerei: Toja, Banel, Dayro, Stancu ... Va fi super echipa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează