FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

Bieloruşii promit spectacol la Bucureşti: "Pe un aşa stadion eşti obligat să arăţi un joc de calitate"

Serghei Kisliak, autorul golului victoriei in meciul cu Franta din preliminariile Euro-2012
Serghei Kisliak, autorul golului victoriei in meciul cu Franta din preliminariile Euro-2012

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 10:49

Bieloruşii ne-au pus gînd rău şi anunţă că vor juca la spectacol şi pentru victorie în meciul de vineri de pe Naţional Arena. Adversarii noştri din preliminariile Euro-2012 se simt obligaţi să joace spectaculos în faţa publicului vulcanic de pe Naţional Arena. Probabil nu ştiu că FRF a vîndut foarte puţine bilete, iar stadionul va fi plin numai pe un sfert (în cel mai bun caz).

Mijlocaşul Serghei Kisliak, de la Rubin Kazan, a declarat că, pentru a obţine un rezultat bun vineri, este nevoie de angajament şi concentrare maximă.

"Luptăm pentru onoare, pentru numele ţării noastre şi tratăm jocul cu responsabilitate. Încercăm să scoatem un rezultat bun. Echipa României este un adversar foarte serios. Joacă acasă, pe noul stadion, pe care au mai evoluat o singură dată, cu Franţa. Românii pasează bine. Pentru a reuşi avem nevoie de angajament deplin şi maximă concentrare", a spus Kisliak, citat de Adevarul.

"Românii au fost mereu un adversar puternic. Am înţeles că Arena Naţională este un stadion foarte frumos, iar într-o atmosferă de două ori mai plăcută vrei să arăţi un joc de calitate şi, desigur, să obţii victoria. Şi noi, şi ei, vom lupta pentru asta”, a comentat Stanislav Dragun, jucătorul echipei Dinamo Minsk.

Principalul pericol pentru bieloruşi este tot Adrian Mutu, revenit la naţională după o scurtă suspendare, după ce a petrecut prea mult în cantonamentul naţionalei înaintea meciului amical cu San Marino (1-0).

Selecţionerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat că naţionala României dispune de o serie de jucători valoroşi. ”Mă gândesc în primul rând la Mutu şi Tamaş, care au revenit la lot”, a spus el.

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe stadionul Naţional Arena din Capitală. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi liveTEXT de GSP.RO şi M.GSP.RO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ziaristul_fara.bac
ziaristul_fara.bac  •  05 Octombrie 2011, 13:40

Bielorusii.......vai de capul vostru de ziaristi, de la bela- alb in lb.rusa ati ajuns la bielo.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează