FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

UPDATE În 4 ore, fanii români au cumpărat online toate biletele rezervate lor la meciul Israel - România

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 12:39 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 17:06

FRF a anunțat că Federația de Fotbal din Israel a deschis miercuri procedura de vânzare a biletelor pentru meciul Israel - România, din preliminariile Euro 2024, programat pe 18 noiembrie, ora 21:45, în Ungaria, la Felcsut.

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

UPDATE, ora 16:20. Suporterii naționalei României au cumpărat toate cele de 462 de bilete

Fanii români au luat cu asalt platforma Federației de Fotbal din Israel, iar în circa 4 ore au cumpărat toate cele 462 de bilete care le-au fost puse la dispoziție pentru meciul Israel - România.

UPDATE, ora 14:57. Suporterii români au cumpărat peste 300 de bilete 

La două ore și jumătate de la deschiderea vânzării online, fanii echipei naționale a României au achiziționat peste 300 de bilete din cele 462 care le-au fost puse la dispoziție.

Știrea inițială

Suporterilor României le revin 462 de locuri dintre cele 3.800 ale stadionului, aproximativ 12% din total.

Imagini de mare impact emoțional! Ce a apărut pe scaune în conferința naționalei de fotbal a Israelului
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Imagini de mare impact emoțional! Ce a apărut pe scaune în conferința naționalei de fotbal a Israelului

Biletele pot fi comercializate pe platforma de bilete a Federației de Fotbal din Israel și costă 100 de shekeli israelieni, echivalentul a 120 RON la cursul de astăzi.

Biletele la meciul Israel - România pot fi cumpărate de la link-urile de mai jos:

Naționala României va încheia în această lună campania de calificare la EURO 2024. În noiembrie sunt programate ultimele două meciuri ale "tricolorilor", cu Israel (18 noiembrie), respectiv Elveția (21 noiembrie, pe Arena Națională).

Prima partidă va avea loc pe teren neutru, în Felcsut, Ungaria, pe stadionul celor de la Akademia Puskas. Partida a fost mutată din Israel ca urmare a războiului dus cu gruparea islamistă Hamas, care guvernează Fâșia Gaza.

Informații importante pentru suporterii care vor să asiste la Israel - România:

  • Suporterii români vor putea accesa 462 de locuri (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I).
  • Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care au fost puse la vânzare biletele.
  • Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.
  • Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.
  • Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.
  • Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă.
  • Regulile de acces în stadion pot fi accesate aici.

    sursă: frf.ro

România este liderul la zi al grupei I din preliminariile EURO 2024, cu 16 puncte câștigate în 8 meciuri, „Tricolorii” au un meci în plus disputat față de ocupanta locului secund, Elveția, și două față de Israel, formație care ocupă locul al treilea în grupă.

Peste 40.000 de bilete au fost vândute pentru partida România - Elveția

Pentru meciul România - Elveția au fost vândute peste 40.000, circa 85% din biletele puse în vânzare.

Toate tichetele scoase la vânzare la inelele 1 și 2 ale peluzei nord, tribuna 1, tribuna 2, VIP roșu și VIP albastru au fost epuizate, se anunță pe site-ul bilete.frf.ro

Mai sunt disponibile bilete la: 

  • Peluza Nord, inel 3 
  • Peluza Sud, inel 1 
  • Peluza Sud, inel 2 
  • Peluza Sud, inel 3 

Prețul unui bilet la peluză este de 35 de lei. Momentan, biletele sunt disponibile doar în regim online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, respectiv în aplicația Fan Arena by FRF.

Citește și alte articole:

Votează cel mai bun fotbalist din Liga 1 al primelor 15 etape! » Iată cele 7 variante prezentate de GSP.ro

Informație-șoc la GSP Live » Bergodi, discuții pentru un transfer pe axa FCSB - Rapid?! „Ar putea să o cotească”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
ionica007
ionica007  •  09 Noiembrie 2023, 12:16
Postat de robert720 pe 08 Noiembrie 2023, 17:51

Bai, hamasule, fii atent, ca poate-ti bate cineva la usa.

*** si daca-mi bate, CE?! Adevarul trebuie spus, nu ascuns sub pres... Acest meci nu ar trebui sa aiba loc! Criminalii au omorat peste 4000 de copii, cifrele sunt oficiale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doruduceac
doruduceac  •  08 Noiembrie 2023, 19:11

Nu sunt carcotas , insa trebuie sa fim realisti si lucizi !!..1. NATIONALA ROMANIEI .. nu este pe primul loc ..cel mult pe doi ,..daca restantele ii sunt favorabile .. dar sigur pe 3 !!! 2. este o bataie de joc evreiasca sa programeze meciul in Ungaria ..si pe un teren mic ..tara ostila ROMANIEI .. pe toti vectorii .. !!!. VOR FI MAXIM 500 de suporteri ...in orice locatie dintr-o tara europeana a UE .. stadionul era GALBEN !!!. 3 .. UN ESEC al ROMANIEI .[ infrangere sau egal ] ...este in proportie de 50% ESECUL presedintelui R.Burleanu si a FRF .. ce au acceptat Ungatia ca locatie , trebuia REFUZ INCRANCENAT !!!. 4. nu am incredere in selectionerul .... E . Iordanescu si la terminarea meciurilor, din pacate ...ROMANIA . va fi pe trei , .. ''meseriasii ''.. stoichita si burleanu fiind habarnisti desavarsiti in toate !!!. in aceste conditii singura sansa de calificare este ca UEFA sa excluda din competitie ISRAEL .. [ ASA AR FI NORMAL SI DREPT ] ..altfel in GERMANIA ..vor fi numai demonstratii ..chiar atentate si ..in mod sigur competitia va fi in pericol de a nu se termina !!!.. HAI ROMANIA !!!

robert720
robert720  •  08 Noiembrie 2023, 17:53

Cred ca ar fi bine ca FRF sa fie atenta cine merge acolo, ca sa nu avem vreo surpriza (scandari politice, ciocniri cu fortele de ordine, tot felul de indivizi dezechilibrati), care sa ne lase fara spectatori la meciul decisiv cu Elvetia. Mare atentie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează