FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Blatter îl laudă pe Mircea Sandu pentru "noul şi magnificul stadion" > O fi văzut şi gazonul?

Da, aşa am reacţionat şi noi cînd am văzut cum arată gazonul de pe
Da, aşa am reacţionat şi noi cînd am văzut cum arată gazonul de pe "magnificul stadion"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 16:52

Ruşinea gazonului impracticabil de la România - Franţa a fost trecută cu vederea de preşedintele FIFA, Sepp Blatter, care i-a trimis o scrisoare plină de aprecieri lui Mircea Sandu.

Blatter a fost două zile la Bucureşti, participînd la inaugurarea Naţional Arena şi a Centrului Tehnic de la Buftea. "Am petrecut multe momente intense în timpul acestei vizite", scrie şeful forului mondial. Apoi vorbeşte în termeni elogioşi despre noul stadion:

"Permiteţi-mi să vă felicit pentru conceperea şi realizarea acestor noi infrastructuri, care, indubitabil, vor contribui la dezvoltarea fotbalului din ţara dumneavoastră şi vor servi la promovarea în rândul tineretului român a adevăratelor valori ale sportului nostru, cele ale respectului, disciplinei, solidarităţii şi fair-play-ului, precum şi a tuturor binefacerilor acestora.

Fiţi încredinţat că voi păstra mereu în inima mea toate amintirile acestor momente fotbalistice, pline de bogăţie în întâlniri şi emoţii, dar şi de culorile ţării dumneavoastră în extraordinara atmosferă care a domnit în noul şi magnificul stadion".

Naţional Arena, stadion care a costat 234 de milioane de euro, a fost inaugurat pe 6 septembrie, cu meciul România - Franţa 0-0, în prezenţa a 50.000 de spectatori. Gazonul a cedat însă, atrăgînd criticile şi ironiile presei de afară. Suprafaţa de joc este înlocuită chiar în aceste zile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
alpin
alpin  •  14 Septembrie 2011, 07:43
Postat de imperator pe 13 Septembrie 2011, 17:00

E vorba de stadion , gazonul se poate schimba , el a mai vazut astfel de probleme si pe alte stadioane .

Da, gazonul se poate schimba. E normal! dar, CHIAR LA INAUGURARE?!?

ciocaneanu
ciocaneanu  •  13 Septembrie 2011, 20:30

Bravo ghesepe, asa se face jurnalism: adevarul inainte de toate. Mai sint exceptii, ca exemplu relatiile internationale ale lui Jovani care sint des pomenite;, nu ca n-ar exista, dar e prea multa modestie in felul in care sint descrise. Jovani de fapt se bate pe burta cu Obama dar CIA-ul a cerut mai multa discretie in relatari! Intre jurnalism si birfa nu prea se face diferenta in Romania!

xstream
xstream  •  13 Septembrie 2011, 20:09

mafiot la mafiot trage!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează