FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul României, șocat de comportamentul „tricolorilor” după un rezultat rușinos: „Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri, fără excepție”

România U20 / foto Imago Images
România U20 / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 12:31 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 12:52

Bogdan Lobonț (44 de ani), fostul selecționer al României U20, a vorbit despre atitudinea foștilor săi elevi la întoarcerea la echipele de club, după prima convocare.

Primul antrenor din istoria naționalei U20 a rezistat doar 8 jocuri pe bancă, între august 2021 și iunie 2022. Locul său a fost luat de Daniel Pancu.

Dorit de Gigi Becali, n-a mai ajuns la FCSB, dar oferă un sfat echipei lui Dică: „Atenție! Tic-tac, totul e exact acolo!”
SILKEBORG - FCSB
Dorit de Gigi Becali, n-a mai ajuns la FCSB, dar oferă un sfat echipei lui Dică: „Atenție! Tic-tac, totul e exact acolo!”

Bogdan Loboț, despre atitudinea internaționalilor U20: „Toți cu nasul pe sus, fără excepție”

„După prima acțiune pe care am avut-o, din septembrie, 2-1 acasă cu Portugalia, 1-6 în Anglia, am început să vorbesc cu fiecare antrenor de la echipele de club. Dar, practic, pe mine nu mă interesa cum se comportă din punct de vedere tehnic, tactic. Mă interesa cum s-au comportat din prima zi după ce au venit de la echipa națională.

Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri. Fară excepție. Toți schimbați. Mă duc și mai departe. Chiar la ultima acțiune, am avut un jucător prezent pentru prima dată la națională. S-a întors la echipă, aceeași situație. Nasul pe sus. În vârful picioarelor, din ce mi s-a transmis.

Parcă nu se mai antrenează așa, parcă în sus, parcă în jos. Practic, ați ajuns la un lot intermediar, U20, dar nu ați făcut nimic. Nici măcar la jumătatea străzii nu sunteți, obiectivul fiecărui jucător este să ajungă la echipa mare.

Și, după o acțiune, după două jocuri la națională U20, te întorci la echipa de club și tu ce faci?”, a declarat Bogdan Lobonț, potrivit playsport.

Citește și:

Fostul căpitan de la FCSB face praf strategia lui Becali: „Ajungi în Europa și nu onorezi competiția”

Bănel Nicoliță, despre cea mai mare greșeală din viața sa: „Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  06 Octombrie 2022, 22:30

Intrebare sincera Pt ce exista nationala U20 daca exista si U21 si U18. Daca nu era U21 intelegeam, dar care este rostul la U20?

elgabri
elgabri  •  06 Octombrie 2022, 14:11

Selectionerule Politic tu i ai ales pe ei nu ei pe tine asa ca mucles !!

adrian.7
adrian.7  •  06 Octombrie 2022, 13:54

Vorbim de un om care a stat ani de zile rezervă la o echipă mare, Roma, doar pentru bani și era lăudat la un moment dat pentur că accepta fără vorbe să fie a III-a rezervă și că făcea atmosferă bună în vestiar....Pe bune...Ce l-a recomandat să fie selecționer? Faptul că împrumuta cheile casei și mașina la jurnaliști sportivi? Este o diferență să fii ”de treabă” și bun antrenor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close