FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALBANIA - ROMÂNIA

Bogdani îl tachinează pe colegul Mutu: "Mai bine nu venea în Albania, o să-i batem"

Erjon Bogdani în meciul cu Franța
Erjon Bogdani în meciul cu Franța

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 20:35

Colegi la Cesena, Adrian Mutu şi internaţionalul albanez Erjon Bogdani vor fi mîine seară adversari, în meciul pe care naţionala noastră îl va disputa la Tirana, ultimul din preliminariile Campionatului Mondial din 2012.

Jucătorul albanez n-a pierdut ocazia să-l tachineze pe mult mai experimentatul său coleg şi i-a transmis "Briliantului" că ar fi fost mai bine să amîne revenirea la naţională, ca să nu ia parte la umilinţa de a pierde în Albania. Totuşi, Bogdani a recunoscut superioritatea echipei României.

"Campionatul românesc este mai puternic decât al Albaniei. Chiar dacă oaspeţii vor avea în teren mai mulţi jucători tineri, va trebui să dăm maximum pentru a câştiga. Am vorbit cu Mutu despre meci înainte de reunire, ne-am şi dat SMS-uri în ultimele zile. I-am spus că mai bine nu venea în Albania, pentru că o să-i batem. Mutu e un jucător foarte bun, iar România o echipă puternică", a spus jucătorul Cesenei.

Partida Albania - România, ultima din grupa D a preliminariilor Euro-2012, se va disputa marţi, pe stadionul Qemal Stafa din Tirana, de la ora 21.00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bumbabum
bumbabum  •  10 Octombrie 2011, 22:02

Intra pe voievodate.ro pentru un joc romanesc 100%. O sa ai parte de o atmosfera medievala, cu colegi romani. www.voievodate.ro/users.php?do=register:referrerid:62

just.samba
just.samba  •  10 Octombrie 2011, 21:50

Dupa un "mare" rezultat acasa cu Belarus, n-ar strica si un egal sau infrangere cu Albania.

raufacatorul
raufacatorul  •  10 Octombrie 2011, 20:47

luxemburg

Vezi toate comentariile (3)
Comentează