FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Boloni regretă că nu a mai ajuns selecționerul României: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la națională”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 18:53 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 21:46

Ladislau Boloni (69 de ani), antrenorul celor de la Metz, a recunoscut că încă regretă că a refuzat să fie selecționerul României în urmă cu 6 luni.

După plecarea lui Mirel Rădoi de la naționala României, Boloni a fost aproape să devină selecționer, însă mutarea a pocat în ultimul moment. Tehnicianul a semnat între timp cu Metz, din Ligue 2, însă dezvăluie că regretă faptul că nu a mai ajuns pe antrenorul „tricolorilor”.

Ladislau Boloni: „Sunt un antrenor profesionist”

„Chiar dacă mulți antrenori m-au dat exemplu și m-au recomandat, pentru mine nu înseamnă absolut nimic. Eu știu că sunt un antrenor profesionist, lucrez cu o anumită echipă. Eu am fost selecționerul României, am jucat împotriva Ungariei, aș fi dat orice să câștig meciul. 

A picat transferul! Refuz categoric pentru Becali: „Exclus să revină în România”
FCSB
A picat transferul! Refuz categoric pentru Becali: „Exclus să revină în România”

Atunci când iei o echipă, indiferent de ești stelist sau dinamovist, nu poți să te faci de râs și vrei să creezi o atmosferă bună în jurul tău, pentru ca echipa ta să câștige și să meargă înainte. Cu absolut toate calitățile mele fizice, intelectuale, cu experiența. Totuși muncesc pentru reușita clubului.

Eu nu am urmărit declarațiile antrenorilor după ce am refuzat echipa națională, dar începând cu băieții aceștia, de la Dan Petrescu, Mircea Rednic, Șumudică, sunt anumite lucruri pe care și eu le apreciez la ei. Asta înseamnă respect și simpatie față de mine. Aș dori să spun că acest lucru este reciproc”, a declarat Boloni potrivit Sport Total FM.

Boloni: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la echipa națională”

„În ceea ce privește faptul că eu nu sunt selecționerul României, sincer, mi-a părut rău, dar mi-aș fi dorit să-mi închei cariera acolo de unde am plecat, pentru că până la urmă eu am plecat din Târnăveni, la Târgu Mureș, orașul unde locuiesc și astăzi, am buletin românesc și acolo sunt ținut în evidență. 

După ce am fost selecționat de la ASA Târgu Mureș am mers la echipa națională și acolo mi-aș fi dorit să îmi închei cariera, bineînțeles cu o reușită, chiar dacă era riscant, dar pentru această reușită mi-aș fi dorit să dau totul”, a mai precizat tehnicianul.

Citește alte știri de actualitate: 

Final în negocierile cu atacantul cerut de Mutu la Rapid: „Există o limită”
RAPID
Final în negocierile cu atacantul cerut de Mutu la Rapid: „Există o limită”
CFR Cluj s-a despărțit de doi jucători de bază din ultimele sezoane
CFR CLUJ
CFR Cluj s-a despărțit de doi jucători de bază din ultimele sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
itu52
itu52  •  30 Iunie 2022, 23:09

Și minciuna-i vorbă, iar Boloni știe să mintă frumos. Să zicem că a avut un gol în activitate și s-a/ne-a delectat un pic.

roadghost
roadghost  •  30 Iunie 2022, 22:52

Il apreciam pe omul asta, parea croit din alta stofa decat asa-zisii antrenori de pe la noi, dar deja e obositor cu balcanismele astea din ultimele 2 saptamani, mai intai ne povestea ce performante ar fi avut el DACA prelua nationala, acum ne zice ca ar fi satisfactia suprema DACA s-ar retrage de la nationala, exact ca Hagi, alt drama queen...Domnu' Loti sau Laci sau Draci, ai avut oferta, ai refuzat-o, scurt si pe 2, ciocu' mic acum, vezi-ti de Metz si de Occidentul de care tot ne amintesti ca apartii, desi mirosi din ce in ce mai mult a manele si matale

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Iunie 2022, 22:22

...pai nu intrai tu pe teren ...ci tot aceeasi jucatori pe care i a avut si Edy Politico ...ce sa reusesti in plus ...vezi la Metz ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close