FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Bonus: 15.000 euro de om » "Tricolorii" pot bifa o primă specială dacă obţin maximum de punctaj din ”dubla” cu Turcia şi Olanda

Dacă bucuria de pe Şukru se repetă şi mîine, pe Arena Naţională, vor veni şi banii!
Dacă bucuria de pe Şukru se repetă şi mîine, pe Arena Naţională, vor veni şi banii!

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 22:35

Federaţia obişnuieşte să-i recompenseze pe ”tricolori” doar în cazul calificării la un turneu final. E gata să facă acum o excepţie pentru a oferi fotbaliştilor o motivaţie suplimentară în startul unor preliminarii pornite în viteza a cincea.

Regula premierilor la FRF e clară: se recompensează numai calificarea la turneul final. Iar înainte de startul actualei campanii jucătorii au aflat că federaţia va pune la dispoziţie circa 3 milioane de euro spre a răsplăti eventuala participare a "tricolorilor" la Mondialul din 2014. Ar fi vorba de jumătate din banii pe care FRF estimează că i-ar primi de la FIFA pentru urcarea pe tabloul CM. În acest fel, oamenii cu cele mai multe minute jucate în preliminarii ar putea încasa peste 120.000 de euro de cap!

Se poate ajunge la 135.000 de euro/titular!
Începutul favorabil al echipei naţionale, victorii cu Estonia şi Andorra în prima "dublă" spre Rio, a schimbat însă rigorile de la Casa Fotbalului. Aşa că trupeţilor lui Piţi li s-a promis o primă suplimentară de 15.000 de euro de fotbalist dacă izbutesc să obţină 6 puncte din întîlnirile cu Turcia şi Olanda.

Cum pasul întîi a fost deja făcut, 1-0 la Istanbul, Raţ şi compania vor juca mîine, contra batavilor, avînd pe masă bonusul pregătit de FRF în cazul unui nou succes, care ne-ar da un avînt formidabil pentru locul 1 în grupă.

Banii nu vor fi scăzuţi din suma care se va plăti "tricolorilor" în cazul calificării la CM, suma rămînînd ca un supliment financiar direcţionat către fotbalişti. Astfel, liderii premierilor ar ajunge la un total care va depăşi 135.000 de euro de om, record absolut în istoria echipei naţionale!

4 " tricolori" sînt integralişti în actuala campanie de calificare: Raţ, Chiricheş, Bourceanu şi Torje au strîns cîte 270 de minute şi vor apărea printre titulari şi contra Olandei

100.000 de euro au încasat jucătorii de bază ai "naţionalei" pentru calificarea la Euro 2008, iar prezenţa la Euro 2000 fusese răsplătită cu 70.000 de euro/titular

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
kand
kand  •  15 Octombrie 2012, 10:33

daca joaca pt bani nu au ce sa caute la nationala

supersolo
supersolo  •  15 Octombrie 2012, 02:53

Banii aia ai merita cu varf si indesat in caz ca vor castiga ....si tot e putin tinand cont de amploarea mizei...dar in fine ...sa speram ca vor seca Federatia de bani cu calificarea ...

margelatu2011
margelatu2011  •  15 Octombrie 2012, 02:37

PROBLEMA la noi la romani este ca ne multumim cu mediocritatea. Korea, Grecia, Rusia au adus antrenori capabili straini si au realizat ceva. Noi ne multumim cu un sfert de finale din 1994! Desteapta-te romane! E de mult timpul! Hai ROMANIA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează