FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Budescu, dezamăgit că n-a fost chemat la națională din liga a doua chineză: "Fotbalul de aici e peste Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 18:33

Constantin Budescu s-a transferat în iarnă în liga a doua din China, la Dalian Yifang, și a pierdut echipa națională, fotbalistul nefiind convocat pentru dubla amicală cu Lituania și Spania.

Mijlocașul de 27 de ani s-a arătat dezamăgit de decizia selecționerului și l-a anunțat pe acesta că e pregătit fizic în orice clipă.

"Sunt dezamăgit, pentru că-mi doream să fiu la echipa națională, dar dacă n-am fost convocat asta e. Probabil n-am fost convocat pentru că sunt în liga a doua chineză. Eu am făcut toată pregătirea aici, eram gata și de națională, dar nu pot spune că veneam eu și dădeam nu știu câte goluri.

Nu regret că m-am transferat în China, e un pas important pentru mine. M-am ajutat și pe mine, am ajutat și clubul. Nu știu dacă mai rezistam până la vară la Astra. Am mai discutat cu cei de la națională, au zis că vor încerca să mă urmărească. Eu sper să fiu la EURO. Respect decizia selecționerului, dar sper ca pe viitor să fiu chemat la națională", a declarat Budescu la Digisport.

"În liga a doua chineză e un fotbal diferit față de Liga 1, e un nivel foarte ridicat. E mai greu decât în Liga 1. Jucătorii sunt mult mai pe viteză, mai pe forță"
Constantin Budescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
fibra
fibra  •  22 Martie 2016, 08:15

Hai ca esti simpatic Buda! Macar am inteles de ce ati pierdut cu 2-0 acasa, iar tu nu te lipesti de gol.

940777835962411
John Birjovanu  •  22 Martie 2016, 07:53

nu mai vb aiurea,el a calificat nationala la Euro si acum nu mai e bun,dar va plati Iordanescu ,va pleca din Franta dupa al doilea meci cand o sa vada ca are 0 puncte si nici un gol marcat,face selectia dupa rudenie si prieteni,halal selectioner avem,rusine,va fi huiduit tot timpul asta scurt cat va sta pe banca in Franta

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Martie 2016, 05:50

Idolului tau Gigi Becali i-as comfisca toate paminturile iar in contrapartida i-as confisca toate constructiile si lui Negoitza ca sa fi multumit. Pe Morar l-as trimite in Republik of Moldavia sa patroneze o echipa de acolo . Ce nenorocire mare ! Ptiu drace !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează