FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Burleanu dezvăluie motivul pentru care Mircea Lucescu nu a ajuns pe banca naționalei » Îi ia apărarea lui Daum: "Din cauza asta este criticat"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 15:40

Răzvan Burleanu a afirmat că motivul pentru care FRF nu a negociat aducerea lui Mircea Lucescu la echipa națională a fost faptul că România are în acest moment un selecționer sub contract, pe Christoph Daum. 

"E o pierdere pentru fotbalul românesc, dar nu aveai cum sâ îl ai pe Lucescu, pentru că este un antrenor sub contract. Atât în mandatul lui Pițurcă, cât și în cel al lui Iordănescu, nu au fost discuții cu un alt antrenor, la fel va fi și acum", a spus Burleanu, citat de TV Digi Sport.

Răzvan Burleanu este de părere că selecționerul Christoph Daum este criticat din cauza faptului că nu aparține niciunui grup de interese și le transmite tricolorilor să lupte în continuare pentru calificare.

"Sunt sanșe mici pe care le mai avem în momentul de față, dar jucătorii și stafful tehnic trebuie să se agațe de orice speranță pe care o mai avem și să câștige următoarele două meciuri.

Nu am vorbit deloc cu Daum. Avem un contract pe care îl ducem la bun sfârșit, după care o să avem o analiză și o să vedem în ce direcție o luăm. Daum mai este criticat și ca urmare a faptului că nu face parte din niciun grup de interese", a afirmat președintele FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 August 2017, 06:30
Postat de pe 26 August 2017, 16:19

cam are dreptate. ziaristii si asa zisisi oameni de fotbal fosti purtatori de ghete fac parte din niste cercuri de interese care se intersecteaza si dau un numitor comun pictor viturca, nea puiu, il luce sa ne dea drumul etc

Asa e bai columbo de fagaras .

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 August 2017, 06:29
Postat de Toma Vasile Valentin pe 26 August 2017, 17:45

Toți erau fericiți când a venit daum acum că nu le ia jucători da la cluburi mari nu mai este bun.nu este clar ăștia sunt jucatori.Toți jucători ar trebui să citească El Doi și diavoli in fata porți o carte din ani70 despre portarul Mircea david

Asa e . Trebuie sa ia de la cluburi mici . Din pacate in ultimii 10 ani CFR-ul a propus nationalei 3 jucatori . Restul de 100 erau straini .

1294946600615396
Toma Vasile Valentin  •  26 August 2017, 17:45

Toți erau fericiți când a venit daum acum că nu le ia jucători da la cluburi mari nu mai este bun.nu este clar ăștia sunt jucatori.Toți jucători ar trebui să citească El Doi și diavoli in fata porți o carte din ani70 despre portarul Mircea david

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează