FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Burleanu, încântat de evoluția României: "Am jucat mai bine ca Spania!" » Ce spune despre revenirea la Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:46

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre egalul României cu Spania, 0-0, și laudă modul în care s-au prezentat elevii lui Anghel Iordănescu.

"Deși este doar un meci amical, cu siguranță a fost foarte important. Acum am jucat de la egal la egal cu Spania și asta ne dă încredere. Cred că azi noi am fost mai periculoși decât Spania. La fel cum s-a întâmplat anul trecut, când am jucat cu Italia.

Sigur va mai veni România la Cluj. Sunt mulțumit de organizare și am primit afecțiune din partea suporterilor. Așa cum am mai spus, naționala este a tuturor. 

Obiectivul a fost să ne fixăm o mentalitate de campioni și să ne gândim că merităm să fim la EURO. Aveam nevoie de asta", a spus Burleanu la DigiSport.

Citește și: Del Bosque a fost impresionat de România: "Nu ne-a lăsat să jucăm! Dacă evoluează așa, trece de grupe la EURO"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
155870978100568
Marin Urlan  •  28 Martie 2016, 09:13

nu-l mai umflati atit nu este genial, ba mai mult la faza in care a cerut penalti a fost PENIBIL,a dat un sut bun la poarta , a ratat o ocazie singur in careu si i-a dat o pasa f buna lui andone, in rest s-a pozitionat la mijlocul terenului si dribla de latul, nu mai zic nimic de cornerele batute si de ultima centrare inainte de schimbare,

englezu
englezu  •  28 Martie 2016, 07:27

" Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune " ! Cum ajung asemenea "*** la conducerea unor institutii ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează