FOTBAL  »  NATIONALA  »  ORGANIZARE EURO 2020

Burleanu începe să-și piardă răbdarea cu Dinamo: "Avem alte două variante de stadioane" » Când încep demolările

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 17:26

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că ia în calcul să renunțe la modernizarea Stadionului "Ștefan cel Mare", în cazul în care proprietarii nu-și rezolvă neînțelegerile. 

Dacă oficialii CS Dinamo și FC Dinamo nu stabilesc mai repede cum va arăta noua arenă - dacă va avea sau nu pistă de atletism - Federația s-ar putea reorienta către Stadionul Cotroceni sau cel din Regie, al Sportului Studențesc.

"Încă sunt probleme la Dinamo. Astfel, în locul lui Dinamo, dacă nu se va rezolva problema, în momentul de față, sunt două propuneri - stadionul din Cotroceni și Sportul Studențesc", a spus Răzvan Burleanu la TV Dolce Sport.

Acesta a adăugat că demolarea stadioanelor din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf se va face la finalul acestui an.

"Steaua, Rapid și Arcul de Triumf se află în linie dreaptă. În această vară se vor termina toate studiile de fezabilitate, astfel încât, pe final de an, ne așteptăm că lucrările de demolare în primă fază să fie demarate", a dezvăluit oficialul FRF.

România va organiza patru meciuri de la turneul final al EURO 2020: trei din faza grupelor și un meci din optimile de finală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
jony1973
jony1973  •  19 Mai 2017, 05:08

Stim ca este stelist de mic. Totusi, sa-i spuna cineva ca FCSB nu e Steaua!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  19 Mai 2017, 02:01

Asta pe cine reprezinta de fapt? Nu e seful FRF adica reprezentantul cluburilor de fotbal ? Observ ca babalaul asta ține cu Ursu din padure. Ca la noi la nimeni o singura titrata avem si noi cu suporterii linga ea si noi facem figuri in a construi un stadion. Bine ca facem stadioane unde nu exista echipe de club .

zecs93
zecs93  •  19 Mai 2017, 00:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează