FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Burleanu pus la zid pentru intenția de a aduce un selecționer străin: ”Se interesează de Oli doar ca să se afle în treabă! Cum să aibă obiectiv Euro 2020!?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 21:28

Basarab Panduru, fostul internațional român, îi acuză pe șefii FRF că nu sunt interesați să pună un selecționer român, iar interesul pentru Cosmin Olăroiu ar fi de fațadă.

”Te duci pe aceleași piste de fiecare dată. Ba Mircea Lucescu, ba Olăroiu. Știi că nu pot veni. Te interesezi de niște antrenori doar ca să te afli în treabă.

De ce te duci la Olăroiu? Doar ca să zici că ai discutat cu un român? Știai clar că nu va veni acum că e sub contract. Vrei să pui străini, dar întrebi români ca să te afli în treabă”, a spus Basarab Panduru la DolceSport.

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, susține și el ideea lui Panduru și crede că antrenorii români de valoare evită revenirea în țară: ”Versiunea lui Pandi e credibilă. Nu cred că ar fi o problemă banii în cazul lui Olăroiu, chiar dacă ar avea de plătit o sumă consistentă ca să își rupă contractul. Eu zic însă că antrenorii români bine cotați evită să revină în fobtalul românesc. Nu văd însă de ce trebuie să apelăm la străini”.

Bulversați de obiectiv

Rădoi și Panduru sunt convinși că un antrenor străin nu va avea ca obiectiv calificarea la Mondialul din 2018.

Rădoi: ”Am înțeles că vor să plătească 600.000 pentru un străin, dar unui antrenor român nu i-ar plăti atât. Sunt sigur că, în cazul în care va veni un antrenor străin, atunci obiectivul acestuia va fi calificarea la Euro 2020, nu CM 2018”

Panduru: ”Păi, să mă pună pe mine antrenor atunci, oricine califică România la Euro 2020”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pekeler
pekeler  •  27 Iunie 2016, 06:56

Dar unde mai antreneaza Marele si Gigantescul Olaroiu,cel mai tare din toate galaxiile si ca antrenor si ca fotbalist ?:))) Panduru. ...si Radoi. ..pfff:)))....si Burleanu :)))....eu cred ca sunt in cardasie toti 3,chipurile ca se contrazic:)

itrobert
itrobert  •  27 Iunie 2016, 02:46

Cine s-a gasit sa vorbeasca, Panduru??? Ce treaba are Panduru cu vortbitul despre nationala??? Normal ca trebuie un antrenor strain, dar nu de genul lui Bergodi sau Zenga, ne trebuie un NUME consacrat si versat cu formatul de echipa nationala de tipul hui Hitzfeld. Panduru, stai jos ca habar n-ai pe ce lume te afli!

david19
david19  •  27 Iunie 2016, 01:00

PAI da bai nesimtitilor ca toti antrenorii romani au cate un interes!Iordanescu cu Tatarusanu si cativa fotbalisti de la steaua,Rednic cu dinamovistii lui,Olaroiu bineinteles ar fi agent de jucatori daca il ia antrenor(nu baga si el un ban in buzunaru lu nea Gigi?),Dan Petrescu cu academia lui Hagi si asa mai departe.Toti au un interes in loc sa joace cei care intradevar merita!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează