FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2030

Burleanu reacționează după propunerea ca România să fie gazdă la CM 2030: "Asta e mult mai important" » Anunță ce al turneu ar putea avea loc în țara noastră

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 14:57

Răzvan Burleanu a reacționat după ce primul-ministru Greciei, Alexis Tsipras, a propus ca România, Bulgaria, Serbia și Grecia să organizeze Campionatul Mondial din 2030 (Detalii AICI).

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dezvăluit că nu crede că România ar putea organiza turneul final din 2030 din cauza infrastructurii, dar crede că țara noastră ar putea găzdui Campionatul European de tineret din 2023.

"Cred ar trebui să ne uităm puțin la infrastructură. Dacă e să comparăm cu Mondialul ce va fi găzduit de americani în 2026, vom vedea că 15 din cele 23 de stadioane au peste 69.000 de locuri.

Astăzi, toate cele patru țări despre care vorbim cred că au împreună doar două sau trei stadioane cu peste 50.000 de locuri. E mult mai important să ne ținem de EURO 2020 și să investim în infrastructură, mai ales la juniori.

În plus, recomandarea FIFA e ca pentru un Campionat Mondial să existe cel puțin un stadion cu peste 80.000 de locuri. Lucrurile astea ar trebui să ne pună pe gânduri! Până atunci, EURO 2020 și un Campionat European de tineret, poate chiar în 2023", a declarat Răzvan Burleanu, potrivit TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  04 Noiembrie 2018, 19:46

Eu mai degraba i-as vedea pe greci impreuna cu "fratii" turci organizand un mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close