FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Burleanu, tot mai sigur pe încă un mandat la FRF! Anunțul făcut chiar de președintele FRF azi! Câți susținători are

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 13:38

Alegerile pentru șefia FRF sunt pe 18 aprilie, însă candidații sunt în plină campanie electorală. Actualul președinte al Federiației, Răzvan Burleanu, tocmai a anunțat pe site-ul oficial că sunt 182 de membri FRF care îl susțin. 

Numărul este unul important din spusele oficialului, care se arată încântat de încrederea pe care o primește din partea cluburilor și asociațiilor județene. 

"În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care și-au arătat susținerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la președinția FRF venite pe numele meu din partea cluburilor și asociațiilor județene pe care le reprezentați înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în acești patru ani a contat pentru dumneavoastră!

Mă bucur enorm că în ciuda atacurilor și jignirilor străine de fotbal, în fața minciunilor care au vrut să ne dezbine, demonstrăm că realitatea este întotdeauna mai puternică decât ficțiunea construită de guralivi și trompete", a scris Răzvan Burleanu pe site-ul său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
105933570212125
Tudora Gheorghe  •  26 Ianuarie 2018, 22:01

Deçà mai conduce *** asta încà un mandat,se desființeazà football încà Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry
montgomerry  •  26 Ianuarie 2018, 20:23

Bai si Ceausescu spunea la fel ca tine pe 21 decembrie si stii ce a patit. Si ala se lauda cu realizari de planuri ,cu productii mamut, dar noi muream de foame si de frig. Dar apropo, care sunt realizarile tale in acesti patru ani? Lumineaza-ne luminatia ta.

liviuemil
liviuemil  •  26 Ianuarie 2018, 19:06
Postat de mpanciuc pe 26 Ianuarie 2018, 14:34

Domnule Burleanu,ca sa fiti credibil trebuie sa ne aratati in scris cum va sprijina cei 182 membri afiliati.Ma indoiesc ca sunt atatia sustinatori dupa ce fotbalul romanesc e la nivel de amatory.Ati venit la sefia FRF pacalind membrii afiliati promitandu-le lucruri ce nu pot fi realizate nici peste 50 de ani.Tupeul pe care nu il aveati inainte de a conduce federatia imi da de gandit ca political sta in spatele dumneavoastra.Va puteti lua de mana cu fostul ministru Marius Dunca , un habarnist in ale sportului care a stat cateva luni , a deschis usa de cateva ori,a semnat 3 hartii si cam atat.

De ce folosesti pluralul? Burleanu e o singura persoana( doamne fereste sa mai aiba o dublura pe undeva) asa ca persoana a doua singular este abordarea corecta. Si fara "domnule", ca domnitorii in Romania au apus demult!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează