FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Cantonamentul "naţionalei" de la Mogoşoaia s-a deschis şi amatorilor de fotbal » Poţi fi tricolor cu 61 de lei

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Atît ar plăti o persoană dispusă să încingă o miuţă de o oră cu prietenii pe teren mare, în nocturnă, şi să se schimbe în vestiarul lui Chivu, Marica sau Tamaş

Cum ar fi să te poţi antrena pe acelaşi gazon unde se pregăteşte echipa naţională, să dormi în camera lui Chivu de la Mogoşoaia, să stai la aceeaşi masă unde mănîncă Marica sau să te relaxezi în spaţiile de recuperare în care calcă Tamaş sau Raţ? Nu e doar un vis, ci o variantă foarte posibilă pentru orice fan al reprezentativei şi nu numai!

Asta fiindcă FRF a deschis porţile bazei de pregătire de la Mogoşoaia, unde amatorii de fotbal pot încinge o miuţă, sub lumina reflectoarelor, după o zi de muncă obositoare.

Variante cu masă şi recuperare
Preţul celebrităţii pentru cei care vor să joace pe teren mare ar fi de 950 de lei, atît cît costă închirierea pentru un ceas a arenei secunde de antrenament, cu nocturna aprinsă.

Practic, în situaţia în care s-ar juca 11 la 11, o persoană ar avea de suportat 43 de lei. Grupurile care vor să se schimbe în vestiarul tricolorilor şi să beneficieze de duşuri trebuie să mai plătească 400 de lei. Asta ar însemna încă 18 lei de fiecare jucător. Aşadar, cu 61 de lei orice persoană poate juca fotbal de distracţie în cantonamentul naţionalei.

Există şi variante mai ieftine, dar şi mai complexe, care includ cazare, masă, recuperare. Totul la nivelul echipei naţionale!


"Rezervările se pot face telefonic sau pe site-ul Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia. Funcţionează regula «Primul venit, primul servit», evident, cînd nu avem loturi în cantonament"
Jean Garabet, director CNF Mogoşoaia

Tarife de închiriat

Terenul 2 (gazon natural)
950 lei/h - cu nocturnă
710 lei/h - fără nocturnă

Vestiar - 400 de lei

Teren sintetic
560 lei - cu nocturnă
385 lei - fără nocturnă

Cazare
220 lei - dubla (mic dejun inclus)
190 lei - single (mic dejun inclus)
50 lei/h - saună+fitness+jacuzzi+bazin (doar pentru cei cazaţi)

Camere folosite doar ziua
80 lei - dubla
70 lei - single

Chivu e ambasadorul fotbalului amator
Între "naţională" şi practicanţii de plăcere ai sportului rege mai există o legătură: căpitanul Cristi Chivu este ambasadorul fotbalului amator din România. Sub tutela Asociaţiei Române de Minifotbal se desfăşoară campionate pentru această categorie şi a fost înfiinţată reprezentativa de amatori. Selecţioner este fostul arbitru Tiberiu Lajos.

Proiect unicat în fotbalul mare
Ideea de a pune la dispoziţia amatorilor de fotbal cantonamentul "naţionalei" de la Mogoşoaia aparţine preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Modelul nu este împărtăşit şi la case mai mari. Spre exemplu, renumitele centre de pregătire de la Clairefontaine şi Coverciano sînt destinate exclusiv loturilor Franţei, respectiv Italiei.

CUM SE AJUNGE LA CENTRUL DE LA MOGOŞOAIA
- Autoturism personal
- RATB: autobuzul 460 (staţia Stadionul FRF)
- Maxi taxi 508 (de la Gara de Nord)


3,8 milioane de euro a investit FRF în Centrul de la Mogoşoaia, fonduri importante fiind alocate de FIFA şi UEFA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
sadadifelippe
sadadifelippe  •  19 Ianuarie 2011, 09:28

ma intreb daca la preturile astea includ in pachetul de servicii si fetitele care vin in cantonamentul nationalei

valex84
valex84  •  19 Ianuarie 2011, 09:28

Un dinamovist pur sange va asteapta pe adrianropotan.ro

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close