FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Căpitanul României, înaintea meciului cu Polonia: "Se simte o oarecare presiune, va fi un meci greu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 21:51

Dragoș Grigore recunoaște că punctele pierdute de România în meciul disputat pe teren propriu cu Muntenegru le-au încurcat calculele tricolorilor, care resimt presiune înainte de partida cu Polonia. 

"Se simte o oarecare presiune, nu ne mai putem permite să pierdem puncte acasă, după ce am reușit doar un egal cu Muntenegru. Ne dorim să fim într-o formă bună mâine și să câștigăm.

Va fi un meci foarte greu, dar sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să le facem față cu brio", a declarat căpitanul tricolorilor la conferința de presă.

România ocupă în acest moment locul trei în grupa de calificare, cu 5 puncte, la două în spatele Muntenegrului și Poloniei, care au acumulat câte 7 puncte până acum.

  • România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.Ro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  11 Noiembrie 2016, 06:01

Daca un capitan vorbeste asa,ce sa mai inteleaga ceilalti jucatori?*** si o iau cu 3-0.A ajuns asta sa fie capitan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează