FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA - SPANIA 0-0

Căpitanul României laudă evoluția cu Spania: "Am jucat frumos! Suntem puternici"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:30

Vlad Chiricheș a fost căpitanul României în meciul cu Spania, 0-0, și a vorbit despre duelul cu ibericii.

"Am jucat cu campioana Europei și am facut un joc bun. Astăzi am avut atitudine bună și, ca de fiecare dată, am arătat că suntem un grup puternic.

Am reușit un joc bun și am avut și șanse de a marca. Știam că trebuie să jucăm bine în defensivă și să jucăm compartimentat. Am jucat frumos, iar cei care au intrat pe teren și-au făcut foarte bine treaba.

Nu pot spune că este un nou început, dar trebuie să continuăm să facem lucuri foarte bune și să facem o figură frumoasă la EURO", a declarat Chiricheș la DolceSport.

Vlad Chiricheş a bifat meciul 39 în tricoul naționalei. Pentru fundaș, partida de astăzi este a opta pe care o începe cu banderola pe braţ

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
englezu
englezu  •  28 Martie 2016, 07:24

"Capitanul" tricolorilor continua sa faca gafe ! Ar fi bine sa se lase de elememntele de ' impresie artistica " ! Tata - Puiu, de ce nu reactionezi ? In viitor, unele "artificii" ale aparatorului s-ar putea termina cu goluri in favoarea adversarilor ! Atentie !

pedro_nr1
pedro_nr1  •  28 Martie 2016, 00:49

ok !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează