FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERTORIAL

Câștigă România meciul decisiv cu Suedia? Cotă mărită la 80 pentru un succes obligatoriu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 09:00

România și Suedia se întâlnesc vineri, de la ora 21:45, în penultima etapă a preliminariilor pentru Euro 2020. 

„Tricolorii” trebuie să câștige derby-ul de pe Național Arena pentru a mai păstra șanse reale la calificarea directă la turneul final. România trebuie să se autodepășească și să obțină prima victorie în fața principalelor rivale din grupă. În primele patru confruntări cu Suedia, Norvegia și Spania, echipa condusă de Cosmin Contra a obținut numai trei puncte! 

Suedia se poate mulțumi și cu un egal la București, având un punct în plus față de România și un meci facil cu Insulele Feroe în ultima etapă. La ultima întâlnire directă cu România, într-un amical din 2018, nordicii au pierdut, scor 0-1. În plus, au obținut un singur punct în deplasările din Norvegia și Suedia, încasând de fiecare dată câte 3 goluri! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 80 pentru victoria României! (detalii AICI!

  • Suedia s-a impus în tur, 2-1, însă a tremurat serios pe final de meci; 
  • În ultimii trei ani, numai Olanda, 3-0, și Spania, 2-1, au reușit să câștige în România; 
  • Suedia a câștigat numai patru dintre ultimele 10 deplasări oficiale, singurul succes important fiind 1-0 cu Turcia în Nations League; 
  • România nu poate conta pe Chiricheș, Andone și Dragoș Grigore, accidentați, în timp ce Berg ar putea lipsi de la suedezi din cauza unor probleme medicale. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria României a fost mărită la 80, în loc de 2.80. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 400 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează