FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

EXCLUSIV Câte bilete s-au vândut pentru meciurile cu Israel și Kosovo + anunț important făcut de ultrașii români

Rezultatele elevilor lui Edward Iordănescu au produs reacția suporterilor / foto: Arhivă GSP
Rezultatele elevilor lui Edward Iordănescu au produs reacția suporterilor / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 19:38 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 22:30

Fanii echipei naționale au achiziționat deja online 50.000 de bilete: 35.000 la meciul cu Israel, 15.000 la partida cu Kosovo.

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (Prima TV). Partida cu Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (Antena 1). 

România are cel mai bun start în ultimii 8 ani în preliminariile Euro 2024, acumulând 8 puncte din 4 etape, după ce a disputat trei partide în deplasare (inclusiv în Elveția) și una acasă, fără să piardă vreodată.

Nu se mai întâmplase din campania pentru Euro 2016, în care, tot după 4 partide, „tricolorii” strânseseră 10 puncte, dar jucase de două ori pe teren propriu.

Emoții cu Mihăilă și Coman înainte de România - Israel: cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
România - Israel
Emoții cu Mihăilă și Coman înainte de România - Israel: cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu

Vin și galeriile la meciurile naționalei!

Iar rezultatele elevilor lui Edward Iordănescu au produs reacția suporterilor. Care, conform ultimelor informații de la Casa Fotbalului, au achiziționat deja, online, peste 35.000 de bilete pentru primul și cel mai important meci, cel cu Israel, programat pentru 9 septembrie, pe Arena Națională. 

Se mizează astfel pe una dintre cele mai mari audiențe din ultimii ani, mai ales că la cele două jocuri din septembrie, cu Israel și cu Kosovo, și-au anunțat prezența și marile galerii din capitală, Rapid, FCSB sau Dinamo, dar și foarte mulți suporteri din provincie.

Ultrașii își anunță prezența la România - Israel: „Este vorba depre un interes comun important”

„Da, din câte se știe, toate galeriile mari vor merge la cele două partide, să încurajeze naționala. Chiar dacă, în ultimul timp, Jandarmeria a făcut numeroase abuzuri împotriva noastră, acum este vorba depre un interes comun important", a confirmat unul dintre liderii de galerie din București. 

Cu Israel, un sector de 2.000 de locuri va fi închis, o sancțiune din partea UEFA după meciul de acasă cu Belarus, când suporterii au apelat la scandări xenofobe. Și pentru partida cu Kosovo, care va avea loc pe 12 septembrie, tot pe Arena Națională, s-au vândut deja peste 15.000 de bilete. Vineri și sâmbătă vor fi puse în vânzare tichete și la casele stadionului.

Jucăm pe cel mai mare stadion din țară și avem nevoie de public. Îmi doresc să fie plin stadionul. Am multe meciuri la națională și nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă. Suntem într-un moment bun și trebuie să fim uniți și să luptăm împreună să ne atingem obiectivul!

- Nicolae Stanciu, pentru frf.ro

54.364 de spectatorieste recordul all time pe Arena Națională, înregistrat pe 8 octombrie 2015, la România - Finlanda 1-1, în preliminariile CE 2016

VIDEO Edi Iordănescu, declarații înaintea dublei cu Kosovo și Israel: „Depinde doar de noi să continuăm acest parcurs bun și să ducem România din nou la EURO”

Citește și alte știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Griji pentru Iordănescu » Marea problemă a României înainte de meciurile cruciale pentru Euro 2024: cum arată primul „11” pregătit de Edi

VIDEO Stanciu a vorbit despre marele atu al României pentru Euro 2024: „Îmi dă încredere că vom reuși”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Septembrie 2023, 13:04

Amice, am înțeles...ești un fr@!€r $tr!€@t sau defect , vorba cântecului.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  07 Septembrie 2023, 12:47
Postat de Yuri_macel pe 07 Septembrie 2023, 00:48

Hai canta in intersectie frustrat inept. Tikitaka Barcelona:))) nume luat dupa Becali. Obsesia Steaua. Ti-ai rugat prietenii sa te strige Lutu?:))) Ti-ai zgariat o cruce pe masina sa te simti ca in autocar la Steaua?:))) vai de zilele alea triste de esti sortit sa le traiesti

:)))))) nu stii ce-i ala umor. Prost esti. E de inteles. E eclectic sa spui fcsbist si smart in aceeasi propozitie

Yuri_macel
Yuri_macel  •  07 Septembrie 2023, 11:58
Postat de lefter_popescu pe 07 Septembrie 2023, 10:28

Dacă mai spui o data ca vorbesc prostii sa știi ca nu-ti mai răspund. Eu mi-am spus opinia fără sa te " necaJesc" în vreunul fel. Îți poți spune părerea în mod decent...dacă n-o faci m-ai pierdut .

Parerea ta este bazata pe prostie si pe multa frustrare

Vezi toate comentariile (35)
Comentează