FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-1

EXCLUSIV Câte invitații a dat FRF la meciul România - Belarus, urmărit aproape 28.000 de fani

România a avut parte de o susținere numeroasă la meciul cu Belarus
România a avut parte de o susținere numeroasă la meciul cu Belarus

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 16:38 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 16:48

Naționala a avut parte de o susținere numeroasă la revenirea pe Arena Națională. Un an și jumătate au așteptat bucureștenii pentru a avea parte din nou de un joc al tricolorilor, iar asta s-a văzut în tribune, unde au luat loc 27.837 suporteri.

Mai mult de jumătate de stadion plin, în condițiile unei temperaturi capricioase, dar și cu un adversar deloc atractiv, fără jucători de clasă. Dintre cei aproape 28.000 de fani, 24.511, adică 88%, au plătit biletul. Restul de 3326, adică 12%, au venit pe bază de invitații.

Sorana Cîrstea a luat o decizie de ultim moment, chiar înaintea semifinalei de la Miami: „Da, s-a retras”
WTA
Sorana Cîrstea a luat o decizie de ultim moment, chiar înaintea semifinalei de la Miami: „Da, s-a retras”

Unde au mers invitațiile

Cele mai multe invitații, adică 1776, au mers către foști internaționali, membri afiliați, proprietarul și administratorii arenei, parteneri, colaboratori și angajați ai FRF, premii către concursuri și voluntari.

Un lucru ușor vizibil, dat fiind faptul că se vedeau grupuri întregi de copii, de la diferite școli de fotbal din București și nu numai. În plus, alte 150 de invitații au mers către Federația de Fotbal din Belarus.

600 către jucători și staff

La acestea se mai adaugă și cele 600 de invitații pe care le-a primit, conform protocolului, stafful și jucătorii echipei naționale. Plus alte aproximativ 800 de tichete care au mers în diverse proiecte de responsabilitate socială.

Suporterii sunt alături de echipa națională. E normal ca la un meci al echipei naționale să fie 30.000 de oameni. E important că băieții n-au scăpat momentul și au câștigat
Florin Prunea

FRF a marcat la meciul cu Belarus campania #Morethanfootball Action Weeks, oferind invitații mai multor organizații care se ocupă de cauze sociale. A fost un număr record de beneficiari în aceste cauze la evenimentele sportive din România.

Invitații și pentru ucraineni

Între cei 800 de invitați speciali s-au numărat tineri refugiați din Ucraina, persoane cu Sindrom Down, copii preveniți din medii defavorizate, plus alte 105 bilete oferite Asociației Nevăzătorilor din România.

Era un moment important pentru echipa națională. Pentru fani și băieții de la națională. Cu siguranță că echipa a simțit căldura fanilor, mai ales în acele momente de final
Florin Prunea

12%dintre suporterii veniți la România - Belarus au avut invitații

Citește mai multe știri despre echipa națională

Prunea atacă vijelios: „Stoichiță trebuia demis în secunda următoare! S-a spart buboiul” + „Hagi să nu uite”

România, nici nu știi, cât de mică ai început să fii! De 15 ani suntem de mână doar cu Moldova si Cipru: n-am bătut pe nimeni de valoare!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  31 Martie 2023, 18:08

Șmecherii au primit invitații, ceilalți au dat bani pe bilet!

Vvvvvv
Vvvvvv  •  31 Martie 2023, 17:07

Stim, e ceva normal la National Arena sa fie populat cu cetateni veniti pe baza de invitatie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează