FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Ne-au demolat și acum râd de noi! Ce au declarat Haaland și Odegaard după Norvegia - România: „Trebuia să dau 5 sau 6 goluri! A fost secetă”

Martin Odegaard (stânga) și Erling Haaland după meci // foto: Facebook @ Fotballandslaget +15   FOTO
Martin Odegaard (stânga) și Erling Haaland după meci // foto: Facebook @ Fotballandslaget

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 09:40 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:08

Erling Haaland (20 de ani), autorul unui hat-trick în meciul dintre Norvegia și România (4-0), și Martin Odegaard (21), care a reușit două pase decisive, au oferit declarații la finalul partidei de la Oslo.

„A fost «secetă». E bine să joc alături de el, mă simt bine pe teren. Trebuia să fi marcat 5 sau 6 goluri, mă deranjează puțin, dar e bine că Odegaard și-a revenit în sfârșit și mi-a pasat. Trebuie să construim pe asta. Trebuie să îndrăznim să jucăm fotbal, atunci suntem buni!”, a declarat Haaland pentru Federația Norvegiană de Fotbal.

Mirel Rădoi: "Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinţă. O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

Odegaard: „A fost distractiv”

„Este un lux să joci alături de astfel de fotbaliști. Înscrie în majoritatea ocaziilor, chiar dacă a ratat vreo două șanse, ceea ce știu că îl deranjează puțin. E foarte bine să joci alături de Erling și de Alex (n.red. Alexander Sorloth), care este la rândul lui foarte bun. A fost distractiv astăzi. Am fost buni și am avut o agresivitate și o cursivitate diferite. Am utilizat bine mingea și am fost duri în defensivă, păcat că nu am fost la fel și cu Serbia”, a spus Odegaard, mijlocașul lui Real Madrid.

125 de milioane de eurovalorează Haaland și Odegaard, cumulat, potrivit Transfermarkt.com. În comparație, tot lotul României este cotat la puțin sub 57 de milioane de euro!

6 goluria înscris Haaland în grupa din Liga Națiunilor, în doar 3 meciuri

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor: 

Ne-au demolat și acum râd de noi! Ce au declarat Haaland și Odegaard după Norvegia - România: „Trebuia să dau 5 sau 6 goluri! A fost secetă”

VIDEO. Dumitru Dragomir despre Norvegia - România: „Trebuia să pierdem cu 11-1”

Alte știri despre Norvegia - România:

Gabi Balint ia peste picior naționala României și dă un verdict demoralizator: „Ne asemănăm mult cu San Marino. Nu văd niciun viitor!”

Florin Prunea a găsit vinovatul pentru situația de la națională: „El face convocările, nu Rădoi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 Octombrie 2020, 04:55

De aceea gazeta sporturilor se vinde cel mai bine in Islanda, pentru ca e minunata la împachetat pestele. Haland era bucuros ca joaca Odegaard și primește pase de gol și era suparat ca a ratat prea mult.

223102608702428
Serge Sand  •  12 Octombrie 2020, 13:44

Chiar nu au treaba cu noi, instigatorilor

napoli01
napoli01  •  12 Octombrie 2020, 13:20

Si la noi liderul nationalei, asa cum il prezinta distinsii comentatori ai pro tv, este stanciu. Amuzant si foarte trist in acelasi timp.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează