FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

Ce combinații politice ascunde Burleanu? "Cei din Comitetul Executiv să-i ceară să arate contractul cu Dâncu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 12:02

Invitat la DolceSport, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a făcut declarații tari despre Răzvan Burleanu și contractul pe care FRF îl are în acest moment cu Vasile Dâncu, Viceprim-ministru în Guvernul României și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

"Pe timpul meu nu avea niciun contract, avea un proiect de contract pe candidatura României la 2020. Gabriel Oprea s-a implicat  foarte tare ca Bucureștiul să obțină organizarea CE, fiind desemnat de Guvern. Gabi Oprea mi-a spus "Te rog să fii de acord ca firma domnului Dâncu să se ocupe de întocmirea și a unui sondaj. Pentru traducere am făcut documentația cu firma băiatului lui Argăseală. Am făcut documentația primară pe care într-adevăr am dat-o IRES-ului să o definitiveze. S-a făcut un format frumos și a plecat la UEFA.

Comitetul Executiv este obligat să ceară administrației toate contractele cu toate detaliile. Descărcarea de gestiune nu e a lui Sandu sau a lui Burleanu. Comitetul Executiv nu este validat nici de Curtea de Apel! Reprezentanții, acești membri ai CEx, sunt obligați să ceară contractele care exced 50.000 de euro! Să ceară contractul cu Vasile Dâncu! Bine ar fi dacă cei care l-au ales pe Burleanu, "l-au ales" între ghilimele, să-l ducă repede consul într-o țară cât mai îndepărtată de România, că dacă mai rămâne mult aici îngroapă tot fotbalul românesc", a spus Sandu la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
helioglobalus
helioglobalus  •  22 Iulie 2016, 16:32
Postat de khal_37 pe 22 Iulie 2016, 13:10

Miau miau miau.... http://m.***/liga-1/becali-face-super-academie-nici-macar-hagi-nu-are-asa-ceva-schimbare-de-strategie-la-steaua-becali-investeste.html

Asta din ce carte e, din Pinocchio?

plischi
plischi  •  22 Iulie 2016, 15:31
Postat de Ticu Troya pe 22 Iulie 2016, 14:48

Cand il aud pe Sandu vorbind , m-apuca toti dracii !! ***

esti ruda cu burleanu?

847153178690789
Ticu Troya  •  22 Iulie 2016, 14:48

Cand il aud pe Sandu vorbind , m-apuca toti dracii !! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează