FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce îi mai pregătește Burleanu lui Lupescu: măsura luată de șeful FRF cu o lună înainte de alegeri » Am putea asista la o situație similară cu cea din 2014

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 08:59

Răzvan Burleanu, președintele FRF, anunța în urmâ cu câteva zile că va pune în discuție pe ordinea de zi a Comitetului Executiv contractele făcute de Federație în perioada în care Ionuț Lupescu a fot director general. 

Șeful de la Casa Fotbalului s-a ținut de cuvânt și a trecut pe ordinea de zi a Comitetului Executiv din 22 martie acest punct, sub denumirea de "Informare cu privire la contractele comerciale încheiate între FRF și societățile comerciale deținute de Ioan Angelo Lupescu sau membri ai familiei sale în timpul în care deținea funcția de director general".

Următorul pas ar fi ca FRF să depună o plângere penală împotriva lui Ionuț Lupescu, imediat după Comitetul Executiv. Astfel, am asista la o situație similară cu cea de la alegerile din 2014, când cu o zi înainte Gică Popescu a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor".

Burleanu va pune în discuție doar contractele cu firmele lui Ionuț Lupescu, contracandidatul său, dar nu și cele făcute de Mircea Sandu, fostul președinte al FRF.

Aceasta ar putea fi a doua încercare de a-l bloca pe Ionuț Lupescu, după cea din mai 2017, când s-a adoptat în statutul FRF prevederea prin care o persoană care dorea să candideze la președinția Federației trebuia să fi activat în fotbalul românesc în doi din ultimii cinci ani.

Pe 18 aprilie, Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob și Adrian Teodorescu.

TOATE EPISOADELE DIN DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE BURLEANU ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Episodul 5: Burleanu continuă seria dezvăluirilor: "Cum a plătit FRF un milion de euro pentru servicii de izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie și eșarfe către firma prietenului lui Lupescu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
jedela
jedela  •  20 Martie 2018, 18:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jedela
jedela  •  20 Martie 2018, 11:23

*** .... Un nenorocit de om. Mircea Sandu si trupetii lui sunt mici rau in comparatie cu *** asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  20 Martie 2018, 10:42

Sa puna, iar DNA sa il anceheteze pt tăinuire si favorizarea infractorului! Nu de alta dar el e la federatie de 4 ani iar faptele incriminate sunt arhaice. Pt de a așteptat atat!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close