FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZBATERE

VIDEO Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi? » Craioveanu deschide un subiect sensibil pentru „Rege”

Comparațiile între Ianis Hagi și tatăl său continuă înainte de Euro 2024. Gică Craioveanu, coleg de generație cu Gică Hagi, a pus în balanță calitățile fotbalistice ale lui Ianis și ale tatălui său. FOTO: GSP
Comparațiile între Ianis Hagi și tatăl său continuă înainte de Euro 2024. Gică Craioveanu, coleg de generație cu Gică Hagi, a pus în balanță calitățile fotbalistice ale lui Ianis și ale tatălui său. FOTO: GSP

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 19:24 / Actualizat joi, 28 martie 2024 22:03

Comparațiile între Ianis Hagi și tatăl său continuă înainte de Euro 2024. Gică Craioveanu, coleg de generație cu „Regele”, a pus în balanță calitățile celor doi. În opinia fostului internațional, mijlocașului ofensiv care evoluează pentru Alaves îi lipsesc foarte multe dintre abilitățile lui Gică Hagi, iar unele dintre ele sunt determinante.

Gică Craioveanu consideră că Ianis ar fi fost alt jucător dacă ar fi avut ambiția celui care a făcut fericită o națiune la Mondialul din 1994. Mai mult, „Grande” spune că și posibilitățile financiare influențează decisiv destinul unui fotbalist.

Ianis Hagi a fost introdus în teren în ultimul meci al naționalei, cu Columbia, la Madrid, în minutul 56, în locul lui Valentin Mihăilă, și a fost testat de către Edward Iordănescu pe poziție centrală. La scorul de 3-0, a marcat golul prin care a dat tonul revenirii în rândul colegilor săi. S-a terminat 3-2, iar prestația sa l-a mulțumit pe selecționer.

Craioveanu, comparație între Ianis Hagi și Gică

Gică Craioveanu a făcut o paralelă între Ianis Hagi și Gică la capătul căreia a concluzionat că jucătorul aflat în proprietatea lui Rangers are carențe atât tehnice, cât și din sfera personalității.

„Ce ar fi fost bine să ia, dacă ar fi putut, Ianis de la Gică?” a fost întrebarea care l-a provocat pe Craioveanu.

„Plecarea aia. Ruperea aia de ritm. Pentru că la poartă trage bine, lovește bine mingea, are viziune în joc, dar n-are frânele și plecarea aia a lui Gicanu. Nu, ambiția nu. N-are cum să o aibă.

Acum, că suntem între doi prieteni și nu ne aude nimeni, spune-mi și mie, dumneata, cinci jucători cu părinți bogați care au ajuns top, top. Mi-au copiat vorba câțiva. Foame de trofee, performanță... exact. Sunt realități! Vialli, Conte... sunt excepții foarte mici și foarte puține, iar singurul fotbalist mai mare decât taică-su e Maldini. Paolo, mai mare decât taică-său, Cesare”, a declarat Gică Craioveanu la Un Podcast.

VIDEO. Craioveanu i-a pus în balanță pe Ianis și Gică Hagi

  • Ianis Hagi a debutat pentru România la 20 de ani și 26 de zile, sub comanda lui Cosmin Contra, în 2018, în România - Lituania 3-0 (Liga Națiunilor), iar de atunci și până în prezent a bifat 35 de meciuri, în care a marcat 5 goluri și a oferit 4 assist-uri.

Speranțe pentru Euro 2024

Fostul internațional speră ca România să nu dezamăgească la Euro 2024. Gică Craioveanu a observat câteva semnale pozitive în ultima vreme.

Atât îmi doresc, să avem un Campionat European bun, să se vorbească iar de România, să scoatem capul în lume, că l-am cam coborât în ultimii ani, să avem jucători top, primii pași s-au dat. Cu Dennis Man, cu Mihăilă, Răzvan Marin... 8-10 milioane de la Ajax. Acum cu Drăgușin. Sume care spun ceva.
- Gică Craioveanu

Citește și:

Un fost coleg de la Steaua l-a criticat pe Gică Hagi după ultimele declarații: „Îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Nu prea a jucat pe unde a fost”
EURO 2024
Un fost coleg de la Steaua l-a criticat pe Gică Hagi după ultimele declarații: „Îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Nu prea a jucat pe unde a fost”
Pierdere pentru FCSB! » S-a accidentat și nu va juca cu Farul
FCSB
Pierdere pentru FCSB! » S-a accidentat și nu va juca cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
aquadig
aquadig  •  29 Martie 2024, 07:03
Postat de dinamo100 pe 28 Martie 2024, 23:10

Craioveanu vede bine mereu si spune lucrurilor pe nume.

Nu că nu ar avea dreptate, dar Craioveanu se uita la tv când juca Naționala din cauza lui taică-su și a unchiului Popescu.

Mondo
Mondo  •  29 Martie 2024, 04:35

*** asta a pus mina pe telefon si a inceput sa racneasca sa-l ia pe fisu la nationala. O sa vedem pe post si ceilalti 200 de parinti care cred ca copilul lor este indreptatit sa mearga la nationala, sau il favorizam pe Hagi ? Sau poate este program de comedie, Hgi l-a depasit si pe calalat anlfabet, Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  28 Martie 2024, 23:10

Craioveanu vede bine mereu si spune lucrurilor pe nume.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează