FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce planuri avea Daum cu fostul staff al lui Iordănescu: "A observat că unii făceau ceva ce nu era în fișa postului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 21:37

Daniel Isăilă a decis ieri să nu mai continue în staff-ul lui Christoph Daum din cauza faptului că s-a simțit jignit, considerând că neamțul voia să-l supună unui interviu de angajare.

Andrei Vochin aflat în studioul Dolcesport a avut un dialog cu fostul secund al naționalei în care a încercat să-i explice că nu ar trebui să se simtă jignit și i-a transmis lui Isăilă că oricum Daum va păstra întreg staff-ul din perioada lui Iordănescu.

Isăilă: "Mi-a fost făcută o propunere după eșecul cu Albania. Am spus că depinde ce antrenor va veni, indiferent că e român sau străin. Domnul Burleanu mi-a spus că vrea să discutăm pentru prelungirea contractului. Aproape că am bătut palma, mi-a spus că va veni un antrenor străin important. A rămas că domnului Daum să-i dau detalii, să discutăm, asta după ce dânsul va fi anunțat oficial".

Vochin: "Niciun președinte nu poate impune stafful unui antrenor".

Isăilă: "Sunt de acord, dar trebuia să mi se spună că trebuie să dau un interviu pentru un job. Dar domnul Burleanu mi-a făcut o ofertă de a continua și a rămas că vineri discutăm detaliile contractuale. După ce semnează selecționerul.

Nu sunt supărat pe domnul Daum. E normal să-și aleagă colaboratorii. Dar a fost o surpriză neplăcută pentru mine. Trebuia să-mi spună că depinde de întrevederea cu selecționerul dacă voi mai continua sau nu. Poate că nici nu aș mai fi acceptat să mă întâlnesc cu dânsul. Eu sunt sincer și recunosc că nu meritam să fiu selecționer. Spun asta pentru că s-a discutat ca unul dintre noi să devină principal. Andrei, ne-ați spus că noului selecționer îi veți cere să rămânem noi, eu și Ionuț Badea".

Vochin: "Domnul Daum mi-a spus că nu vrea să știe nimic, să fie informat despre oameni. A spus că vrea să se convingă singur, să se vadă cu fiecare în parte și să aibă un dialog. Și nu cred că avea de gând să renunțe la nimeni. Dar voia să afle de la ei ce au făcut în cadrul federației, să facă fiecăruia o fișă a postului. A observat că în cazul unora făceau ceva ce nu era în fișa postului și le-a spus asta".

Isăilă: "Domnul Daum m-a impresionat, e un profesionist, un om devotat fotbalului. Cred că e o soluție bună pentru națională. După toată discuția, mi-a spus să-i las un timp de gândire ca să decidă dacă mă va menține sau nu în staff. Termenul era până miercurea viitoare".

Moderatorul emisiunii a intervenit și l-a întrebat pe Isăilă ce va face dacă va fi sunat de cineva din staff-ul lui Daum pentru a-i cere să se alăture proiectului neamțului: "Eu sunt om de cuvânt, dacă am zis ceva aia fac. Nu mă mai întorc", a declarat fostul secund al lui Iordănescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1633060627009123
Club Fly  •  10 Iulie 2016, 03:40
Postat de Cristian Turbat pe 10 Iulie 2016, 02:32

Da tu cine si vrea? Becali Daca nici vochin nu se pricepe il lasam pe *** de hagi sa bage viitorul la naționala ca din centrele de copii din țara a furat tot ce a fost mai bun cu litigii si abureli

Orice pasionat de fotbal poate face o selecție și o tactică competitivia în națională. Evorba doar de atitudine, mentalitate si pile. Daca ce face vochin sau un selecționer se încadrează la muncă dificilă.... să fii selecționer sau consilier e ca si cum ai fi cioban. Prea simplu, prea ca la tara

1051293931589604
Cristian Turbat  •  10 Iulie 2016, 02:32
Postat de vasglo pe 09 Iulie 2016, 23:24

De unde se vede pe ce "culmi de prosperitate si progres" a ajuns FRF! Un jurnalist este specialistul care alege, propune si impune selectionerul Nationalei!...-:)

Da tu cine si vrea? Becali Daca nici vochin nu se pricepe il lasam pe *** de hagi sa bage viitorul la naționala ca din centrele de copii din țara a furat tot ce a fost mai bun cu litigii si abureli

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  10 Iulie 2016, 01:54

Isaila, ura si la gara!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează