FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO Ce se întâmplă cu biletele românilor pentru EURO 2024? Răzvan Burleanu a luat cuvântul: „E ceea ce pot să vă confirm astăzi”

Suporterii naționalei n-au avut succes la tombola de bilete pentru EURO 2023
Suporterii naționalei n-au avut succes la tombola de bilete pentru EURO 2023

Articol de , , - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 20:10 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 20:57

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit în conferința-maraton de la finalul Comitetului Executiv și despre problema care-i supără în acest moment pe fanii români: tentativa eșuată de a-și procura bilete pentru meciurile naționalei de la EURO 2024.

Sute de suporteri români s-au plâns în ultima săptămână, pe rețelele de socializare, din cauza „secetei” peste care au dat la tombola de bilete pentru EURO 2024, organizată sub atenta supraveghere a celor de la UEFA. Într-un procent covârșitor, microbiștii români n-au avut sorți de izbândă, pe internet începând o adevărată „vânătoare” de bilete pentru turneul final din Germania.

Modificare în regulamentul de lincențiere pentru Superligă: „Începe cu sezonul 2025-2026”
FRF
Modificare în regulamentul de lincențiere pentru Superligă: „Începe cu sezonul 2025-2026”

Răzvan Burleanu n-a fost ocolit de întrebările legate de amănuntul care-i macină pe fanii „tricolorilor”. Cum a răspuns omul din fruntea FRF?

Răzvan Burleanu, despre controversa momentului » Ce se întâmplă cu biletele românilor pentru EURO 2024?

„Ceea ce pot să vă confirm astăzi, din informațiile primite din partea UEFA - fiindcă doar UEFA se ocupă într-un mod centralizat de comercializarea biletelor - e că am avut de patru ori mai multe cereri decât biletele care au fost alocate României. Dacă au fost alocate 10.000, au fost peste 40.000 de cereri, astfel încât s-a intrat în această loterie.

În momentul de față, conform procedurii stabilite de UEFA, fiecare român care și-a cumpărat un bilet sau mai multe bilete, conform protocolului, va trebui să le și achiziționeze. Există un termen limită. Altfel, se vor pune în revânzare biletele care au mai rămas”, a spus Burleanu, în cadrul conferinței de marți. 

Răzvan Burleanu: „Ne bucură foarte mult susținerea pe care o vedem pentru națională”

Burleanu a vorbit apoi despre detaliul remarcat la finalul campaniei precedente, care a adus prima calificare după opt ani de așteptare chinuitoare.

„Alte bilete...? Mă aștept ca la meciul cu Elveția, dacă am fi avut un stadion cu 100.000 de locuri, să fi avut cu siguranță 100.000 de români la meci. Dar ceea ce ne bucură foarte mult este susținerea pe care o vedem pentru națională

Iar lucrul acesta cred că ar trebui să-i inspire foarte mult pe toți jucătorii care-și doresc să fie acolo în această vară. Suporterii vor avea parte, cu siguranță, de o experiență memorabilă. Ne dorim ca jucătorii să contribuie la această experiență memorabilă”. 

Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

La începutul lunii decembrie 2023, UEFA scotea la vânzare a doua tranșă de bilete pentru faza grupelor de la Euro 2024, 1.000.000 de tichete destinate fanilor celor 21 de naționale deja calificate la turneul final. Prima „felie", de 1,2 milioane bilete, fusese oferită publicului încă din octombrie.

Cei interesați trebuiau să-și facă cont pe aplicația UEFA MOBILE Tickets, unde fiecare persoană putea solicita numai câte maximum 4 bilete la un meci.

Dezamăgirea a atins cote maxime în rândul celor care nici la această a doua tranșă nu s-au numărat printre câștigători.

Surse federale susțin că mulți au încercat, pentru a fi siguri că vor prinde tichete, să se înregistreze cu mai multe adrese de mail, dar de pe aceeași adresă IP, „ceea ce ar fi putut aprinde un beculeț la UEFA. Și poate acele adrese au stârnit suspiciuni”.

30 de euroeste prețul minim și 600 euro cel maxim la partidele din faza grupelor de la Euro 2024

Citește și alte știri din conferința lui Răzvan Burleanu:

VIDEO Răzvan Burleanu, conferință la finalul Comitetului Executiv » Toate declarațiile: „Avem o nouă regulă în fotbalul românesc!”

VIDEO Burleanu prevede un viitor strălucit unui antrenor din Superligă: „Are un potențial uriaș!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  30 Ianuarie 2024, 22:27
Postat de maistorkokir pe 30 Ianuarie 2024, 20:40

E cam clar cu Romania la Euro, i-am vazut pe stejari la rugby (locul 20 din 20), i-am vazut pe zimbrii la handball(locul 22 din 24), mai urmeaza si fotbalistii, probabil maxim un punct in 3 partide.

Romania e a noua favorita la castigatea trofeului, domn'e :))) Lasand gluma la o parte, chiar este cotata asa, peste tari precum Germania (chiar tara gazda, lol) sau Croatia. In fine, fie ce-o fi...baietii s-au autodepasit mult pentru calificarea asta. Ar trebui sa zicem mersi ca ne-am calificat si sa ne bucuram de Euro, atat cat se poate. Mie imi pare rau ca nu ne-am calificat la precedentul Euro, as fi mers si eu pe NA, cu tricoul meu :( Asta e...in rest, noi sa fim sanatosi, ca m-am lungit cu vorba :))

observator_federal
observator_federal  •  30 Ianuarie 2024, 22:21

FRF, firmă serioasă, a organizat lunar ancheta puternic mediatizată "Tricolorul lunii...", iar centralizarea câștigătorilor desemnați prin votul impresionant al suporterilor (sute de mii? milioane?) a desemnat TRICOLORUL ANULUI 2023! La egalitate deplină, titlul a revenit lui Radu Drăgușin și lui Florinel Coman (sau, dacă doriți, lui Florinel Coman și Radu Drăgușin)!! Un sincer Bravo Gigi!

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  30 Ianuarie 2024, 22:11

Stati, ma, stati putin. Romania a primit DOAR 10000 de bilete in total sau sunt eu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează