FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, LUNI, 21:45, GSP.RO, TVR1

Cea ”mai bună” slabă echipă » Grecia se află într-una dintre cele mai penibile perioade din istorie

Grecii s-au făcut de rîs și cu Finlanda, 0-1
Grecii s-au făcut de rîs și cu Finlanda, 0-1

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

După victoria de la Atena, 1-0, ”tricolorii” pot semna calificarea în fața unei echipe rămase fără miză.

Cea mai buna apărare din grupă întîlnește mîine seară cel mai slab atac: fără victorie în Grupa F, elenii vin la București cu doar două goluri marcate în șapte partide.

"Cea mai bună echipă din grupă", cum a numit-o Anghel Iordănescu după meciul de la Budapesta, nu mai sperie pe nimeni! Reprezentativa elenă a atins apogeul ridicolului după dubla cu Insulele Feroe, din care nu a reușit să strîngă nici un punct.

"Tricolorii" întîlnesc o echipă cu moralul la pămînt, fără nici o șansă în ecuația calificării și care a tot fost zdruncinată de evenimente nefericite.

Jucători da, rezultate ba!

Deși au un lot foarte bună la prima vedere, cu jucători de bază la formații din campionatele europene de top, grecii compun un mecanism care nu dă roade nici după trei schimbări de selecționer. Kostas Tsanas, actualul antrenor al adversarilor de mîine, a debutat la cîrma "naționalei" chiar vineri, în înfrîngerea de pe teren propriu cu Finlanda.

ECHIPA PROBABILĂ (4-2-3-1)

Karnezis (Udinese) - Vyntra (Hapoel Tel Aviv), Papastathopoulos (Dortmund), Papadopoulos (Leverkusen), Holebas (Watford) - Torosidis (Roma), Tachsidis (Genoa) - Kone (Udinese), Fortounis (Olympiakos), Karelis (Panathinaikos) - Mitroglou (Benfica)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Septembrie 2015, 14:15

Cred ca la asta s-a referit Iordanescu cand a spus ca echipa Greciei e cea mai buna din grupa. Cand vezi la ce echipe joaca fotbalistii eleni nu poti sa nu observi ca daca aduni valorile individuale Grecia iese prima din grupa. Prin comparatie toate celelalte echipe din grupa, inclusiv a noastra, sunt departe. Doar ca valoarea intregului nu e intotdeauna egala cu suma valorilor componentelor.

kellogg
kellogg  •  06 Septembrie 2015, 13:58

ce dreaq echipa avem? ne temem si de ultima clasata? sa faca echipa de dascali si episcopi daca tot joaca dumnezeieste . . .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează