FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cel mai criticat ”tricolor” e lăudat de străini înainte de EURO: "Influența lui în naționala României e incontestabilă"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 18:00

Site-ul specializat pe statistici din fotbalul internațional, whoscored, a analizat jocul lui Vlad Chiricheș și l-a lăudat pe fundașul român.

"Deşi forma pe care a avut-o la echipele de club în ultimii ani a fost neînsemnată, influenţa fundaşului lui Napoli în naţionala ţării sale a fost, incontestabil, una crucială. Fostul fundaş al lui Tottenham este unul dintre cei mai tineri căpitani de la Campionatul European din această vară, dar cu toate acestea a adunat o experienţă mare la echipa naţională", scriu cei de la whoscored.com.

Aceeași sursă scrie și despre prestațiile lui Chiricheș din preliminariile Campionatului European, unde defensiva României a fost cea care a primit cele mai puține goluri în grupe.

"Chiricheş a fost titular în toate cele 10 meciuri ale României în preliminarii şi a făcut parte din defensiva care a primit doar două goluri, cele mai puţine din calificări, iar echipa lui Anghel Iordănescu a fost una dintre cele doar patru rămase neînvinse în timpul acestei campanii.

Alături de Dragoş Grigore, a făcut un cuplu extrem de greu de depăşit şi senzaţia este că defensiva este cel mai important atu al României în încercarea de a depăşi faza grupelor. Cu doar 11 goluri marcate în 10 meciuri, este evident că atacul e departe de a fi cea mai mare calitate a românilor", se mai arată în materialul celor de la whoscored.

chiriches

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
grande.balaci
grande.balaci  •  04 Iunie 2016, 00:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează