FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Cel mai lucid "tricolor" după înfrângerea cu Polonia: "Citeam un articol de acum 10 ani, când o victorie cu 1-0 cu Polonia era un dezastru"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:19

Romario Benzar (25 de ani), fundașul Viitorului Constanța și al naționalei României, a vorbit după înfrângerea din Polonia, scor 1-3. 

"A fost un meci foarte greu. Presiunea lor ne-a făcut să ne apărăm. Trebuia să venim să jucăm fotbal. Din păcate, n-am făcut nimic bun. E foarte rău pentru fotbalul românesc. Trebuie să luptăm și să credem în șansele care mai există. Îmi pare rău că am debutat în această campanie și nu am adunat multe puncte. Nu îmi aduc aminte de o astfel de campanie. Trebuie să punem capul în pământ și să muncim să ajungem la rezultatele Generației de Aur.

N-am cuvinte după această seară. Citeam un articol de acum 10 ani, când o victorie cu 1-0 cu Polonia era un dezastru. Acum am ajuns aici", a declarat fundașul campioanei României la TV Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
montgomerry
montgomerry  •  11 Iunie 2017, 17:39

Mai bine era lucid pe teren,nu in declaratii. Eu as nota linia de fund cam asa: Tatarusanu 6- Latovlevici 3, Chiriches 1, Sapunaru 1, Tosca 2, Benzar 3. As mai adauga faptul ca polonezii au evoluat slab, dar gloabele astea din aparare le-a castigat meciul.

danirovl
danirovl  •  11 Iunie 2017, 12:18

Atitudine de mielusel pupincurist, care asteapta taierea....In afara de florin andone, restu ,exact asa au aratat!!!!! Nici unul cu coloana ,, cu tupeu,,, toti cu respectul ala tipic comunist injositor..... imi venea sa mananc televizorul cand vedeam ca stau cate 2 romani sa ridice un polonez de jos,,, cu un mic masaj si o bataie usoara pe fund:)))!!!!! Comentatori tv romani sunt penibili...comentarii de genul:' am intrebat un polonez, si nu stia unde e romania'.... de ce trebuia sa spuna pe post ca el a intalnit un *** care l-a luat la misto?!?!! Suntem penibili... trebuia luati pe sus cu tot cu stadion, dar la noi au jucat niste gaini speriate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  11 Iunie 2017, 10:59

BENZARE ai castigat un campionat cu aportul a jumatate din echipele adverse care au jucat la misto cu voi sau au bagat rezervele, totul sa nu ia Steaua campionatul, si acum ai aere de mare fotbalist, ai fost pamant, ai dat 3 centrari dintre care 2 in primul adversar si una prin peluza, in aparare esti catastrofa, dar nu e vina voastra, a ta sau a lui Sapunaru si alte petarde, voi atat puteti sunteti pamant, e vina celor care va cheama, sunt sigur ca mai gaseam fundasi centrali sau dreapta romani in locul vostru, Tosca ala e bezmetic degeaba joaca in Spania, Latovlevici cum il stim haotic, am fost praf in aparare si la mijloc, degeaba avem atacanti daca au primit 3 baloane in tot meciul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează