NATIONALA  ·  ROMÂNIA 21

ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO Imagini spectaculoase din cantonamentul României: antrenament filmat cu drona + cine nu s-a pregătit azi

România U21 // FOTO: Raed Krishan +13 FOTO
România U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de — , Miercuri, 12 Iunie 2019, 15:35

România U21 se află în cantonament în Italia, la Bagno di Romagna, acolo unde se pregătește pentru EURO 2019 (16-30 iunie). 

  • Răzvan Luțac, reporterul Gazetei Sporturilor, și Raed Krishan, fotoreporter GSP, sunt în cantonamentul României U21 din Italia, de unde oferă cele mai noi informații înainte EURO.

Mirel Rădoi, selecționerul României U21, i-a supus unui antrenament tur pe jucătorii naționalei. La pregătire au participat aproape toți jucătorii convocați de Mirel Rădoi pentru EURO.

Printre absenți s-au numărat portarul Cătălin Căbuz, care azi joacă pentru Hermannstadt în barajul cu U Cluj. Atacantul Geroge Pușcaș a avut un program separat de antrenament, după a ce a acuzat crampe la meciul cu Malta. Acesta a fost doar la piscină și la sala de forță.

romania u21 2 +13 FOTO

Fundașul Ionuț Nedelcearu s-a pregătit separat, fâcând doar alergări ușoare. Acccidentat la nas în meciul cu Malta, Nede a spus că se simte bine și că este bucuros că a venit la lot.

 

 

Antrenament filmat cu drona 

Raed Krishan, fotoreporterul GSP, a surprins imagini spectaculoase de la pregătirea naționalei, filmând antrenamentul cu drona.

 

 

Citește și:

Interviu cu Virgil Ghiță, unul dintre cei mai discreți tricolori: „La primul antrenament, Hagi mi-a dat centrări la cap!”



“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1