FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Chipciu, analiză dură după victoria din Muntenegru: "Bineînțeles că fotbalul românesc nu arată bine! Înainte băteam Ajax și Chelsea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 00:19

Alex Chipciu nu e pe deplin mulțumit după ce România a terminat pe locul 2 în grupa de Liga Națiunilor. Totuși se uită în urmă și face o radiografie dură fotbalului românesc. 

"Da, am căzut în urna a 4-a. Dar dacă mă uit cine e în urna a 3-a, Finlanda, Scoția, Bulgaria, cred că dacă eram acolo nu era vreo mare diferență față de echipele din urna a 4-a.

Primele două urne au într-adevăr echipe puternice, dar cele din 3 și 4 sunt cam de același nivel. Dar eu spun că la nivelul României putem bate pe orcine, ne butem duela cu oricine.

Dacă băteam în Muntenegru, eram pe primul loc acum. E un regret mare, dar să luăm lucrurile pozitive. Am pierdut doar un meci de când e domnul Contra, cel cu Olanda. Chiar am făcut un calcul și cred că sunt 16 meciuri fără înfrângere.

Să ne gândim și cum e fotbalul românesc. Bineînțeles că nu arată bine, nu avem nicio echipă în grupele Europa League. Înainte câștigam grupe, băteam Ajax și Chelsea. Acum nu mai avem echipe acolo. Cred că se simte.

Steaua când făcea performanță alimenta mereu naționala cu mulți jucători. E adevărat că acum nu a fost niciun jucător, dar a fost și o conjunctură nefericită. Pintilii și Benzar s-au accidentat, iar Bălașa a fost și el absent o perioadă", a zis Chipciu la ProTV.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
tonyneculai
tonyneculai  •  21 Noiembrie 2018, 15:23

atata rautate la ce a declarat Chipciu. E si el un jucator, nu a facut facultatea de filosofie. A zis si omul parerea lui. Tinind cont ce gluma de campionat avem facut din echipe falimentare si altele fara stadion si ne certam pe sigle si o persona fizica detine dreptu de a folosi numele la un club, cea mai mare echipa din istorie joaca pe unde apuca ca nu au stadion, iar altii au s-au desfiintat...Jucatorii din afara tarii joaca rar si la echipe mediocre. E mare lucru ca am terminat in fata la Muntenegru si doar la 2 puncte de sarbi. Tot respectul pt Contra si jucatorii din meciurile astea de Nations League

aress123
aress123  •  21 Noiembrie 2018, 15:10
Postat de zizu pe 21 Noiembrie 2018, 09:00

Chirpiciu exprimă exat ca și mm frustrări de mediocru! Cine te oprește chirpicule să ți demonstrezi valoarea pe teren? Sau tu ești cel care e maaare,iar colegii tăi,antrenorul sunt cei ce nu fac? Ai avut ocazia să ți arăți valoarea la anderlecht.... ai eșuat lamentabil și ai ajuns unde ai ajuns! Echipele enumerate de tine au jucat cu echipa a doua sau a treia cu fcsb! A fost o vreme când indiferent cu cine picai să joci,nu era o problemă calificarea, acum vă rugați să vă pice adversari ușori! Revezi ce a zis pintilii și nu te mai da tu ....lebădă în chiuveta! Asta ne e valoarea

Unde a ajuns , ma ? Dar aia care ajung la echipa ta de doi bani cum sunt ? Sunteti pepiniera lui gigi...rasilor.

bazileon
bazileon  •  21 Noiembrie 2018, 14:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează