FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:45

Cine e singurul fotbalist disputat de Cosmin Contra și Mirel Rădoi » Selecționerul primei reprezentative a dezvăluit oferta refuzată de Chiricheș

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 20:39

Cosmin Contra se plânge de problemele din axul central al defensivei României și vorbește despre fotbaliștii eligibili atât pentru reprezentativa "mare", cât și pentru cea de tineret. 

  • România - Muntenegru se joacă pe 7 septembrie, ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană", Ploiești.

"Avem probleme la nivelul fundașilor centrali. Chiricheș își revine după operația de la umăr, Dragoș Grigore are și el probleme medicale. Am discutat cu Ancelotti. Mă așteptam să îl lase să plece în vară pe Vlad, dar nu l-a lăsat. A avut ofertă concretă, de la Sampdoria.

M-am gândit și la Tamaș pentru acest post, dar are o pauză foarte mare de la echipa națională. Nu e o situație disperată. Bălașa este titular la FCSB, poate intra oricând", a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport. 

Dennis man, singurul incert

Cosmin Contra și Mirel Rădoi, noul selecționer al reprezentativei de tineret, nu au avut probleme în privința împărțirii fotbaliștilor eligibili pentru ambele reprezentative. Dennis Man este singurul fotbalist a cărui situație este încă incertă. 

"La Dennis Man există o discuție. Mirel mi-a dezvăluit planul, e foarte important pentru el. Probabil îl voi lăsa. Încă nu e nimic sigur. Eu mi-aș dori din toată inima ca jucătorii care au făcut pasul spre echipa mare, dar revin pentru două meciuri la tineret, să dea randament.

Ivan a început să dea goluri, dar este titular incontestatbil în naționala de tineret. Pușcaș este suspendat și Mirel are nevoie de cineva ca el. Altfel l-aș fi chemat", a precizat Contra.  

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 August 2018, 10:04

Ce-l mai fortzeaza astia pe bietul Man!Doar,doar il va vinde Becali!Adica el joaca numai cate o repriza in echipa lui Becali, iar astia nu pot sa-si alcatuiasca echipa fara el?Deja nu mai au nici o rusine!Sau ca ala nu-i bun,allaltu' nu-i bun,"il luam pe Balasa"!De ce?Pentru ca joaca la fcsb!Unde e "regele"Hagi sa protesteze,ca de ce nu i-l baga pe Tzaru?

calinescu_
calinescu_  •  23 August 2018, 09:26

CU CHIRICHES SI BALASA O SA FIM ULTIMII IN GRUPA ....!!!! LUI CONTRA II LIPSESTE ECHILIBRUL NECESAR UNUI SELECTIONER ....!!!! E UN DEZASTRUI MAI MARE DECAT DAUM ....!!!!

satyricon
satyricon  •  23 August 2018, 01:43
Postat de hitman222 pe 22 August 2018, 22:09

dennis:))) ca la manelisti, acolo mai gasesti vyorell, dănnylă, artymmon:))

... hitman222...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează