FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONAL ARENA

Cine face bani pe National Arena? » "Au început unii deja cu «vreau magazinul ăla pentru cîrnaţi»"

Aşa arată stadionul National Arena pe data de 17 iunie 2011
Aşa arată stadionul National Arena pe data de 17 iunie 2011

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 15:32

Cu acoperişul montat în proporţie de 60% şi cu scaunele în proporţie de 97%, pregătirea pentru meciul cu Argentina este gata să înceapă. La începutul lunii iulie pe stadion se va monta şi gazonul, acesta fiind ultimul lucru în planul constructorilor.

Administrarea National Arena e însă departe de a ajunge în sarcina unei companii specializate. Primarul Sorin Oprescu spune că de vină e Consiliului General, care a amînat de două ori desemnarea unui operator pentru această activitate.

Vezi o galerie foto cu stadiul lucrărilor de la National Arena

"Facem licitaţie internaţioală pentru administrarea stadionului, dar o s-o facem doar dacă e de acord Consiliul General. Le-am explicat de trei ori pînă acum, dar nu vor să voteze! Nu se poate administra singur un stadion de genul ăsta, decît dacă pe el organizezi evenimente. Au început unii deja cu «vreau magazinul ăla pentru cîrnaţi», «vreau şi eu magazinul de muştar»", a spus Oprescu la Vorbe Grele de la Antena 3.

Edilul a mai precizat că în cursul acestei săptămîni Guvernul va mai vira o sumă de bani pentru finalizarea construcţiei: "Terminăm stadionul! Cred că săptămîna asta mă mut cu un scaun de pescar la Guvern ca să aştept banii de la prim-ministru. Mă bazez pe promisiunea lui Emil Boc, care mi-a spus foarte clar că ne va da banii şi pînă acum nu m-a patinat deloc. Oamenii de la UEFA sînt siguri că se va termina stadionul şi vor să aibă certitudinea că toate lucrurile sînt în regulă".

Cumpărături prin sistemul "cashless stadium"
Pe noul stadion vor fi mai multe puncte, peste 50, din care spectatorii să-şi poată achiziţiona mîncare sau băutură. Magazinele, restaurantele, automatele de vînzare vor fi prevăzute toate cu cititoare speciale care vor deduce o sumă da bani de pe un card preplătit. Acest card poate fi achiziţionat de la punctele de vînzare din stadion.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  19 Iunie 2011, 20:34

Trebuie dat spre administrare unei firme specializate straine!!! Daca il administreaza "ai nostri" da faliment intr-un an!!!

cri.11
cri.11  •  19 Iunie 2011, 20:09

Oare rezista stadionul asta la atacurile huliganilor ?A fost construit sa reziste utilitatile la nebunii care se numesc galerii?

guest_one
guest_one  •  19 Iunie 2011, 15:26

Fratilor , stadionul sau arena asta , arata ca din topor pe afara !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează