FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

Cine transmite la TV România - Andorra » Au fost anunțați comentatorii partidei și starurile care vor prefața disputa

România - Andorra, din preliminariile EURO 2024, se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV/ foto: Cristi Preda (GSP) +24   FOTO
România - Andorra, din preliminariile EURO 2024, se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 17:41 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 17:41

România - Andorra, din preliminariile EURO 2024, se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV.

România - Andorra, meci ce poate fi urmărit pe Prima TV, se joacă pe Arena Națională. Din cauza manisfestărilor ultrașilor din victoria 2-0 contra lui Kosovo, suporterii nu vor avea acces pe stadion. 

MVP-ul meciului de joi s-a accidentat și a părăsit lotul naționalei
ACCIDENTARE
MVP-ul meciului de joi s-a accidentat și a părăsit lotul naționalei

Federația a obținut o dispensă din partea UEFA. Copiii în vârstă de sub 14 ani vor avea acces gratuit pe stadion. Peste 20.000 sunt așteptați la meci. 

România - Andorra, televizat pe Prima TV

Din cauza remizei 0-0 cu Belarus, victoria contra naționalei din Andorra a devenit obligatorie. Reporterii Gazetei Sporturilor vor fi prezenți la Arena Națională și vor transmite toate informațiile care contează. Și postul Prima TV a anunțat evenimentele care vor prefața meciul: 

  • În „Focus”, de la ora 18.00, Costi Mocanu și Emil Grădinescu, comentatorii meciului, sunt invitați în platoul știrilor
  • Andrei Duban, Gabriel Coveșeanu (Cove), Marina Nițoiu și Livia Graur, jurnaliștii Prima TV, vor transmite în direct de la stadion
  • Florin Gardoș și Florin Răducioiu vor prefața meciul din studio, începând cu ora 21:00, alături de Alex Rădulescu.

FRF a anunțat regulile de acces al copiilor pe Arena Națională:

Accesul pietonal va fi permis începând cu ora 18:45, prin Bulevardul Basarabiei, prin strada Maior Coravu sau prin Bulevardul Pierre de Coubertin. Grupul trebuie să se prezinte la una dintre intrările Arenei Naționale și va întâlni primul filtru. Acolo vor fi controlate bilete, care trebuie să fie neapărat printate. Dacă biletele nu sunt printate, responsabilul grupului va fi îndrumat spre un punct de printare a biletelor. 

Tot în zona primului filtru vor exista puncte de distribuire a brățărilor de siguranță pentru copii, pe care trebuie inscripționat numărul de telefon al însoțitorului. După trecerea de primul filtru, grupul va fi direcționat de către voluntari spre poarta de intrare în tribuna aferentă biletelor primite. La poartă de intrare în tribună este amplasat al doilea filtru de acces. Biletele trebuie scanate unul câte unul la turnichete pentru a permite accesul în tribune. Înainte de intrarea pe locurile din tribune, copii sunt rugați să treacă pe la punctele comerciale asigurate de sponsorul naționalei, PENNY, în interiorul stadionului, unde vor primi gratuit o băutură și un snack. 

Accesul cu transport organizat cu autocar, autobuz, microbuz se face exclusiv prin intrarea de pe Bulevardul Pierre de Coubertin, începând cu ora 18.45. Un voluntar va pune în parbriz un afiș cu numărul de ordine al vehiculului. Copiii vor trebui să rețină acest număr pentru a regăsi mai ușor vehiculul la plecarea de la stadion. Voluntarul va distribui însoțitorului brățările de siguranță ale copiilor, pe care trebuie inscripționat numărul de telefon al însoțitorului
- Comunicat FRF

VIDEO. Edi Iordănescu contrazice declarațiile controversate ale lui Valentin Cojocaru: „Îmi puteți reproșa orice, dar asta nu! Convocările sunt strict decizia mea”

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Cel mai slab „tricolor”! » Prestație jenantă a unui fotbalist esențial al României

Florin Prunea, rafală de acuzații violente la adresa lui Mihai Stoichiță: „E ținut acolo pentru că îi are pe toți la mână. Dacă se apucă să vorbească, sare în aer FRF. Să vă spun un episod șocant”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
danglumetu
danglumetu  •  15 Octombrie 2023, 18:29
Postat de adyy25 pe 15 Octombrie 2023, 10:40

Dumnezeule! Dar tu de pe ce lume vii? Crezi ca iti programezi meciul cand iti pica tie bine? Pai asa, aici in intern, toti isi puneau meciurile sambata seara la ora 20:00.

nu trebuie sa vin de pe alta lume, Doamne-fereste, chiar daca sint in virsta, ca sa-ti dau dreptate, nu m-am gindit ca ora e impusa!

odoacru
odoacru  •  15 Octombrie 2023, 17:19

gradinescu si costi mocanu......oare cu ce am gresit Doamne?? Inca un meci fara sonor.

manx
manx  •  15 Octombrie 2023, 15:38
Postat de corbea pe 14 Octombrie 2023, 11:24

Dupa ce ca pe teren suntem vai de capul nostru,mai avem parte si de aceeasi comentatori uitati de Dzeu pe la tv. Aceleasi comentarii penibile, indemnuri patetice ( de parca le-ar sopti la urechea jucatorilor) si lozinci expirate. Vorba din batrani: fusei lele cat am fost....

De ce sa nu fie chinul complet!!!! :) Sa traim periculos. Poate pâna deseara Burleanu ajunge presedintele României si Stoichita prim-ministru. JhonHanis antrenor la Nationala, Ciolacu atacant iar în poarta Sosoaca. Cu ea în poarta sigur nu luam gol, mai are timp sa bage-n ea macar un hamburger si câteva clatite.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează