FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cine vine după Iordănescu? 5 variante posibile pentru noul selecționer al României

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 15:13

După ce România s-a făcut de râs la EURO 2016, selecționerul Anghel Iordănescu nu va mai continua pe banca naționalei.

FRF trebuie să numească rapid un selecționer, având în vedere că preliminariile pentru Campionatul Mondial din 18 vor începe în 10 săptămâni.

Așa cum ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie, FRF încă nu are o variantă clară. Cel puţin în acest moment.

Totuși, printre favoriții pentru a prelua postul de selecționer se numără Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Mircea Rednic și Ladislau Boloni. În plus, mai există și varianta aducerii unui antrenor străin.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
yeatsron
yeatsron  •  30 Iunie 2016, 22:07

optiunile puse de gazeta sunt pe cat de penibile, pe atat de cu subanteles. in conditiile in care am avut antrenor un fost fcsbist, care a promovat numai petarde de la ei, ce-ati vrea? sa punem inca unul care sa-l "cointereseze" ciobanul? iar voi, ziaristii lui peste-prajit, cat % aveti dintr-un astfel de transfer? orice antrenor cu personalitate, sigur va fi exclus de marionetele fcsbiste de la federatie. si apropos, cand isi dau demisia papagalii aia din fruntea federatiei? asta ar fi trebuit sa fie intrebarea, de fapt. dar, cunoscandu-va, sigur ne-am fi trezit cu nume e ex-fcsbisti, gen popescu (puscarie) si hagi (***). cu asa propuneri, nu e de mirare ca vom ajunge de rasul intregii lumi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  30 Iunie 2016, 16:57

Puneti un selectioner ungur.Am mai avut selectioneri unguri de-a lungul istoriei cu un randament inalt.Va mai amintiti de : Steinbach Péter,Rónay Ferenc,Vogl Imre,Barátky Gyula,Braun Kálmán,Kovács István,Jenei Imre si Bölöni László.Daca vreti ordine,disciplina, seriozitate si rezultate,apelati la unguri!

vlad.dracul
vlad.dracul  •  30 Iunie 2016, 15:11

Şumudicăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close