FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

Ciprian Marica e out cu Ungaria » Cine va prelua numărul 9 şi banderola de căpitan pentru jocul cu maghiarii

Ciprian Marica vede cartonașul roșu în meciul cu Grecia
Ciprian Marica vede cartonașul roșu în meciul cu Grecia

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 11:04

Cu Ciprian Marica suspendat după eliminarea de la Atena, Piţurcă e nevoit să găsească o soluţie pentru confruntarea cu Ungaria de luna viitoare.Varianta cea mai probabilă ar fi atacantul lui Genclerbirligi, Bogdan Stancu, pe care selecţionerul l-a mai folosit vîrf împins, tot împotriva maghiarilor, în egalul, 2-2, de la Budapesta din campania precedentă.

Suspendarea lui Marica mai deschide o problemă în jurul echipei, privind căpitanul "tricolorilor". Potenţialul purtător al banderolei e Răzvan Raţ, care îl va depăşi astfel pe Adrian Mutu la numărul de partide în postura de lider al primei reprezentative.

România va întîlni Ungaria, la 11 octombrie, pe Arena Naţională. Selecţionata noastră face parte din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016 alături de Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rolololol
rolololol  •  09 Septembrie 2014, 18:17

sa joace cu mutu varf impins ca sa nu trebuiasca sa alerge tot terenul eu zic ca e cea mai buna optiune

sexilian
sexilian  •  09 Septembrie 2014, 14:24

daca nu e marica nu e nimic,un papagal

bamse1901
bamse1901  •  09 Septembrie 2014, 14:02

eu as merge pe mana lui Puscas, macar in repriza secunda

Vezi toate comentariile (5)
Comentează